Ενοχή

Περιγραφή
[…] Νιώθω πως είμαστε ό,τι έχουμε ζήσει. Πως ό,τι βλέπουμε, ό,τι ακούμε, ό,τι αισθανόμαστε μπαίνει βαθιά μέσα μας, ριζώνει κάτω από το δέρμα μας, προσκολλάται στα κύτταρά μας και σχηματίζει μια κρούστα νοθεύοντας την αρχική τους μορφή, αλλοιώνοντας τη δομή που τους έχει δώσει η φύση, καταστρέφοντας ή ενισχύοντας τους συνεκτικούς δεσμούς που εξασφαλίζουν την αρμονική τους συνύπαρξη. […]
Μια γυναίκα αναζητά την ταυτότητά της μέσα από μια αλλόκοτη ερωτική ιστορία βασισμένη στην παραπλάνηση και μέσα από την πάλη ενάντια στην πιο σκληρή εκδοχή απόρριψης. Ένας άντρας, που έχει διαγράψει ανέκκλητα τους δεσμούς με το παρελθόν, έρχεται αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Δύο παράλληλες εξομολογήσεις φέρνουν στην επιφάνεια την αλήθεια που κρύβεται πίσω από μια τραγική ιστορία στα όρια της αντοχής της ανθρώπινης υπόστασης.Η Τίνη Φακίνου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1965. Σπούδασε Νομική. Εξασκεί τη δικηγορία και παράλληλα ασχολείται με τη λογοτεχνία και τη μετάφραση. Η «ΈΝΟΧΗ» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Συγγραφέας : Φακίνου Τίνη
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-375-656-3
Σελίδες : 337
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Πρεμιέρα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.54 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.