Ενεργειακές ιδιότητες των πολύτιμων λίθων

Περιγραφή
Αυτός είναι ένας αυθεντικός, έγκυρος και σπάνιος οδηγός πολύτιμων λίθων, με πληροφορίες που προέρχονται από Γηγενείς του Μεξικού – και συγκεκριμένα από τη φυλή των Αζτέκων, με τους οποίους έζησε η συγγραφέας. Είναι χρήσιμος σε θεραπευτές, σε δημιουργούς κοσμημάτων και σε εκείνους που φορούν κοσμήματα όχι μόνο για να στολίζονται, αλλά και για να παίρνουν δύναμη.Η Λίνα Σαϊσανά επαγγελματικά υπήρξε συνοδός ταξιδιωτικών γκρουπ, δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια στα περιοδικά «Computer Age» και «Hotel & Restaurant» και αρθρογράφος στα περιοδικά «Πρόσωπα», «Κλικ», «Ένα» και «Ταχυδρόμος». Υπήρξε πρέσβειρα των Γηγενών προκολομβιανών φυλών της Αμερικής στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και μεταφράστρια βιβλίων -κυρίως του Osho για τις εκδόσεις «Ρέμπελ».
Ασχολείται με θέματα μειονοτήτων και τη σχέση Βορρά-Νότου στον ΟΗΕ, καθώς και με θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγγραφέας : Σαϊσανά Λίνα
Εκδότης : ΣώμαΝους
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-7669-25-8
Σελίδες : 88
Σχήμα : 16χ12
Κατηγορίες : Θεραπείες, Πνευματισμός, Πολύτιμοι λίθοι

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.44 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.