Ενδομητρίωση

0
(0)

Περιγραφή
[…] Κατά την τελευταία δεκαετία η ενδελεχής μελέτη της ενδομητρίωσης έχει σημειώσει εκπληκτική πρόοδο με την ουσιαστική διερεύνηση των γνώσεων, ως προς την παθογένεια της νόσου, τη φυσιολογία της μήτρας και του ενδομητρίου, τη σταδιοποίηση της νόσου, την αποτελεσματική φαρμακευτική και χειρουργική προσέγγιση, ενώ η τεκμηρίωση του γενετικού πολυπαραγοντικού υπόβαθρου αυτής θα συμβάλει στον προσδιορισμό των γυναικών υψηλού κινδύνου.
Σκοπός αυτού του ανασκοπικού τεύχους είναι όχι μόνο η εντρύφηση στα άδυτα της αινιγματικής αυτής νόσου, αλλά και η βελτίωση της γνώσης που σχετίζεται με την αντιμετώπιση των ασθενών με ενδομητρίωση, με την παρουσίαση των τελευταίων δεδομένων σε βασικό και κλινικό επίπεδο από διακεκριμένους επιστήμονες. (από τον πρόλογο του Γεωργίου Α. Πάντου)

Επιμελητής: Πάντος Γεώργιος Α.
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Μανταλενάκης Σέργιος Ι., Πάντος Γεώργιος Α., Βαβίλης Δημήτριος, Πανταζής Κ., Μπόντης Ιωάννης Ν., Καπώνης Α., Λαβασίδης Π., Πασχόπουλος Μηνάς, Αντωνάκης Γεώργιος, Κουρούνης Γιώργος Σ., Δίνας Κωνσταντίνος, Ταρλατζής Βασίλης, Δαλκαλίτσης Ν., Μπίλη Ελένη
Εκδότης: Εκδόσεις Καυκάς
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-88640-9-7
Σελίδες: 114
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Γυναικολογία
Σειρές: Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.11 €

Πόσο ενδιαφέρον ήταν αυτό το βιβλίο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνετε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το βιβλίο.