Εμένα φοβάμαι

Περιγραφή
Η ζωή είναι απρόβλεπτη… Κι ο έρωτας είναι απρόβλεπτος…
– Ο έρωτας δεν έχει φύλο… λέει ο ένας.
– Σε θέλω για πάντα… λέει ο άλλος.
– Γιατί δεν ήρθες νωρίτερα… λέει εκείνη.
Δύο άντρες και μία γυναίκα βρίσκονται στην καρδιά της καταιγίδας. Ο φόβος της απόρριψης τους οδήγησε στα ψέματα, αλλά η ώρα της αλήθειας έφτασε και μοιραία το κόστος είναι μια ολόκληρη ζωή…
Ένα ερωτικό ταγκό για τρεις…
Όταν ο χορός θα τελειώσει, τίποτα πια δεν θα είναι όπως πριν…Ο Γιώργος Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη ηθοποιία και σκηνοθεσία θεάτρου. Υπήρξε κατ’ αρχήν ηθοποιός όπου συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Ακολούθως ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία όπου ανέβασε αρκετές παραστάσεις τόσο στο ερασιτεχνικό όσο και στο επαγγελματικό θέατρο. Επίσης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη διδασκαλία και σκηνοθεσία σε παιδιά, έφηβους και νέους.
Συγχρόνως, τα τελευταία χρόνια, ασχολήθηκε και με τη συγγραφή. Το πρώτο του θεατρικό έργο «Συγνώμη, μαμά» απετέλεσε μεγάλη επιτυχία και παίχτηκε επί έξι συνεχή χρόνια. Άλλα θεατρικά του έργα που ανέβηκαν είναι «Εμένα φοβάμαι», «Η ψειρού του Ψυρρή», «Κι όμως ακόμα τραγουδάμε».

Συγγραφέας : Βασιλειάδης Γιώργος
Εκδότης : Δρόμων
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-694-087-Χ
Σελίδες : 62
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνικά θεατρικά έργα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.15 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.