Ελληνικό Microsoft Office XP βήμα βήμα

Περιγραφή
Ο έξυπνος τρόπος για να μάθετε το ελληνικό Microsoft Office XP- με ένα βήμα κάθε φορά!
Δείτε στην πράξη τι σημαίνει εύκολη εκμάθηση – και μάθετε γρήγορα πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις εφαρμογές του ελληνικού Office XP. Η σειρά βιβλίων Βήμα Βήμα σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εκείνα ακριβώς τα μαθήματα που χρειάζεστε ή να διαβάσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, εσείς αποφασίζετε πώς και πότε θα αποκτήσετε και θα εξασκήσετε τις γνώσεις που χρειάζεστε!
– Word: Δημιουργήστε και δημοσιεύστε όμορφα έγγραφα γρήγορα και εύκολα.
– Excel: Αναπτύξτε εύχρηστα λογιστικά φύλλα και εκτελέστε υπολογισμούς.
– Access: Κατασκευάστε τις δικές σας βάσεις δεδομένων για καλύτερες αποφάσεις.
– PowerPoint: Δημιουργήστε και εκτελέστε ελκυστικές παρουσιάσεις.
– Publisher: Δημιουργήστε διαφημιστικό υλικό επαγγελματικής ποιότητας – χωρίς να είστε γραφίστες
– FrontPage: Μπείτε – εσείς ή η εταιρεία σας – στον Ιστό γρήγορα φτιάχνοντας τη δική σας τοποθεσία.
– Outlook: Διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το ημερολόγιό σας.O Curtis Frye είναι ανεξάρτητος συγγραφέας από το Portland του Oregon. Έχει γράψει τα βιβλία «Master Access 2000 visually» της IDG/Maran, «Microsoft Access 2000 step by step», «Courseware expert skills student guide» της Microsoft Press για την ActiveEducation, και το «Active-education’s introduction to ASP» καθώς επίσης και τρία ηλεκτρονικά σεμινάρια για την DigitalThink (Excel 2000: Data formatting and customization, Excel 2000: Data analysis and dissemination, και Advanced database design). Είχε επίσης μεγάλη συνεισφορά σε πολλά άλλα βιβλία. Πριν ξεκινήσει τη συγγραφική του καρριέρα τον Ιούνιο του 1995, ο Curt εργάστηκε τέσσερα χρόνια στην εταιρεία The MITRE Corporation ως εμπορικός αναλυτής και ένα χρόνο ως διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Digital Gateway Systems, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet. Ο Curt αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Syracuse το 1990 με άριστα στις πολιτικές επιστήμες. Όταν δε γράφει βιβλία, ο Curt ασχολείται επαγγελματικά με την αυτοσχεδιαστική κωμωδία στην ComedySportz.

Συγγραφέας : Frye Curtis D.
Μεταφραστής : Συλλογικό έργο
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-209-522-9
Σελίδες : 789
Σχήμα : 23χ19
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα
Σειρές : Βήμα Βήμα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 36.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.