Ελληνικό Microsoft Office Word 2007

Περιγραφή
Γνωρίστε την εύκολη μάθηση και αποκτήστε γρήγορα τις απαιτούμενες γνώσεις για να δημιουργείτε εντυπωσιακά έγγραφα με το ελληνικό Word 2007.
Με τα βιβλία της σειράς Βήμα Βήμα εσείς ορίζετε το ρυθμό μαθαίνοντας και εφαρμόζοντας τις ικανότητες που χρειάζεστε, ακριβώς όταν τις χρειάζεστε!
Εφαρμόστε στυλ και θέματα στα έγγραφά σας για επαγγελματική εμφάνιση, προσθέστε γραφικά και εφέ κειμένου, οργανώστε πληροφορίες με τα νέα διαγράμματα και γραφήματα SmartArt, προσθέστε παραπομπές, υποσημειώσεις, ευρετήρια ή πίνακες περιεχομένων, στείλτε έγγραφα για αναθεώρηση και μετατρέψτε τις ιδέες σας σε ιστοσελίδες!
Η μεθοδολογία του βιβλίου είναι απλή και αποτελεσματική:
· Ακολουθήστε τα απλά, αριθμημένα βήματα
· Εικόνες οθονών σάς βοηθούν να ελέγχετε τη δουλειά σας
· Συμβουλές σάς παρέχουν χρήσιμες υποδείξεις
· Εφαρμόστε τις γνώσεις σας με τα αρχεία του CD.
Το βιβλίο και το CD που το συνοδεύει αποτελούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης που περιλαμβάνει:
· Εγκεκριμένη εκπαιδευτική ύλη για τις εξετάσεις MCAS (Microsoft Certified Application Specialist).
· Αρχεία για την απόκτηση ικανοτήτων και την εφαρμογή των μαθημάτων του βιβλίου στην πράξη.
· Ηλεκτρονικό βιβλίο με πλήρεις δυνατότητες αναζήτησης (στα αγγλικά).
· Πρόσθετη κάρτα γρήγορης αναφοράς για την Ταινία (Ribbon), τη νέα διασύνδεση του Microsoft Office με το χρήστη.
· Το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο αναφοράς Windows VistaΤΜ Product Guide, και άλλους πόρους.Η Joyce Cox διαθέτει 25ετή πείρα στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για τεχνικά θέματα, το οποίο απευθύνεται σε ακροατήρια μη ειδικών στην τεχνολογία, και έχει γράψει δεκάδες βιβλία για το Office και τα Windows. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Online Training Solutions, Inc. Υπήρξε πρόεδρος και από τους βασικούς συγγραφείς της Online Press, όπου ανέπτυξε τη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για υπολογιστές με τίτλο «Quick Course», για ενήλικες σε αρχάριο ή μέσο επίπεδο. Επίσης, ήταν η πρώτη υπεύθυνη εκδόσεων της Microsoft Press, επιμελήτρια της Sybex, και επιμελήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Η Joyce και ο σύζυγος της Τed μένουν στο Bellevue της Ουάσιγκτον, και τους αρέσουν οι συχνές αποδράσεις στο μικρό τους απομονωμένο εξοχικό στους πρόποδες του όρους Cascade.

Συγγραφέας : Cox Joyce, Preppernau Joan
Μεταφραστής : Αρκουδέας Παναγιώτης
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-461-050-3
Σελίδες : 444
Σχήμα : 23χ19
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα
Σειρές : Βήμα Βήμα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.