Ελληνικό Microsoft Office 2007

Περιγραφή
Μήπως είστε οπτικοί τύποι; Μήπως προτιμάτε οδηγίες που σας δείχνουν πώς να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς μακροσκελείς επεξηγήσεις; Αν ναι, τότε αυτό το βιβλίο θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχός σας στην εκμάθηση του ελληνικού Office 2007.
Απλώς ανοίξτε τον οδηγό αυτό και θα βρείτε ξεκάθαρες, εικονογραφημένες οδηγίες, βήμα προς βήμα, για να γνωρίσετε το Office 2007 με τον πλέον εύκολο τρόπο.
Μεταξύ πολλών άλλων, θα μάθετε και τα ακόλουθα:
– Χρήση των Συλλογών και της Ζωντανής Προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο
– Εύρεση κρυφών αρχείων
– Δημοσίευση σε ιστολόγια
– Δημιουργία και εκτέλεση παρουσιάσεων
– Ανάπτυξη και σχεδίαση δημοσιεύσεων
– Δημιουργία λογιστικών φύλλων.
Η μοναδική μεθοδολογία που ακολουθεί το βιβλίο δεν σας εξασφαλίζει μόνο ταχύτατη εξοικείωση με τo ελληνικό Office 2007, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή που προκύπτει ένα πρόβλημα καθώς εργάζεστε, να ανατρέχετε εύκολα και γρήγορα στον οδηγό αυτό για να το λύσετε.
Πιο συγκεκριμένα, η “έξυπνη” δομή του βιβλίου έχει ως εξής:
– Περιεκτικές εξηγήσεις σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα.
– Έγχρωμες εικόνες οθόνης συνοδεύουν κάθε εργασία.
– Κάθε δισέλιδο καλύπτει ένα ξεχωριστό θέμα για ευκολότερη εκμάθηση.Η Sherry Willard Kinkoph έχει γράφει και επιμεληθεί πάρα πολλά βιβλία τα τελευταία 10 χρόνια, καλύπτοντας μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων υπολογιστών μεταξύ των οποίων τα προγράμματα του Microsoft Office. Στους πιο πρόσφατους τίτλους της, περιλαμβάνονται τα “Teach Yourself Visually Photoshop Elements 3.0” και “Office 2003 Simplified”. Διαρκής επιθυμία της Sherry είναι να βοηθάει τους χρήστες όλων των επιπέδων να μαθαίνουν σε βάθος τις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες των υπολογιστών. Ανεξάρτητα από τη συχνότητα με την οποία οι κατασκευαστές λογισμικού και οι εταιρείες υλικού κυκλοφορούν μια νέα έκδοση ή μια αναβάθμιση, η Sherry υπόσχεται να είναι εκεί και να τα εξηγεί όλα, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες των υπολογιστών να αποκομίζουν τα μέγιστα από τα μηχανήματά τους.

Συγγραφέας: Willard Kinkoph Sherry
Μεταφραστής: Καρανικολός Κώστας
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-461-131-3
Σελίδες: 432
Σχήμα: 22χ19
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα
Σειρές: Εύκολα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 32.25 €