Ελληνική γαστρονομία

Περιγραφή
[…] Η ελληνική κουζίνα, η μεσογειακή διατροφή και τα ελληνικά προϊόντα, σχεδόν όλα μοναδικά στον κόσμο, ήταν και παραμένουν οδηγός στις διατροφικές συνήθειες των ευρωπαϊκών λαών -και όχι μόνο. Γι’ αυτό και όταν μας έγινε η πρόταση για προβολή της Ελλάδας μέσα από ένα τέτοιο δημιούργημα, δεχτήκαμε με χαρά να γίνουμε συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ξεχωριστό τόλμημα. Άλλωστε η παράδοσή μας λέει πως ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι. Εμείς σήμερα πιστεύουμε ότι και ο έρωτας για μια χώρα περνάει απ’ το στομάχι.
Η εξαιρετική αυτή προσπάθεια, με τη συμβολή πολλών διακεκριμένων ελλήνων σεφ, καρποφορεί ένα μοναδικό γαστριμαργικό δημιούργημα που συνδυάζει την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.
Η ευφυής αυτή επιχειρηματική προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα γίνει το εφαλτήριο απ’ όπου, με τη βοήθεια και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, η Ελλάδα θα ταξιδέψει μέσα από πολιτιστικούς δρόμους και θα κατακτήσει και πάλι τον κόσμο.
Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υπουργός Τουρισμού

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Φωτογράφος : Πούπαλος Δημήτρης, Δημότσης Γιάννης, Ντελής Δημήτρης, κ.ά.
Επιμελητής : Σαράντος Νίκος
Εκδότης : Hot Pepper
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-88238-1-1
Σελίδες : 287
Σχήμα : 30χ30
Κατηγορίες : Μαγειρική, Γαστρονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 61.62 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.