Ελληνικά Windows Vista

Περιγραφή
Αναπτύξτε ακριβώς τις ικανότητες που χρειάζεστε και γνωρίστε τα ελληνικά Windows Vista ακολουθώντας το δικό σας ρυθμό. Και μάλιστα, πανεύκολα! Με ένα βήμα τη φορά.
Το βιβλίο αυτό, όπως και όλοι οι τίτλοι της δημοφιλούς σειράς Βήμα Βήμα είναι συνώνυμο της εύκολης μάθησης.
Μάθετε γρήγορα να προσαρμόζετε τη λειτουργία του υπολογιστή στις προτιμήσεις σας, να εγκαθιστάτε προγράμματα και να διευθετείτε εκτυπωτές ή άλλα υλικά. Επίσης, το βιβλίο σάς εξοικειώνει με την οργάνωση των ψηφιακών σας φωτογραφιών, την εγγραφή CD, αλλά και με τη διόρθωση συνήθων προβλημάτων. Διαβάστε τα πάντα για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και προφυλαχθείτε από τους διάφορους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ρυθμίστε την απόδοση του PC σας με ακρίβεια και, ουσιαστικά, μάθετε να δουλεύετε αποτελεσματικά αλλά και να διασκεδάζετε με τον υπολογιστή σας!
Και όλα αυτά με τον πλέον συστηματικό και οργανωμένο τρόπο:
– Απλά, αριθμημένα βήματα σας καθοδηγούν.
– Εικόνες οθονών σάς βοηθούν να ελέγχετε τη δουλειά σας.
– Συμβουλές σάς παρέχουν χρήσιμες υποδείξεις.
– Τα αρχεία του CD σάς επιτρέπουν να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας.
Αυτή η ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης περιλαμβάνει και τα εξής:
– Αρχεία για την απόκτηση ικανοτήτων και την εφαρμογή των μαθημάτων του βιβλίου στην πράξη.
– Ηλεκτρονικό βιβλίο με πλήρεις δυνατότητες αναζήτησης (στα αγγλικά).
– Το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο αναφοράς Windows VistaΤΜ Product Guide – και άλλους πόρους στο CD.H Joan Preppernau έχει γράψει περισσότερα από δώδεκα βιβλία για τα Windows και το Office, όπως το δημοφιλές “Microsoft Windows XP Step by Step”, και έχει συμμετάσχει στη διαμόρφωση των εξετάσεων πιστοποίησης της Microsoft για το Office 2007 και τα Windows Vista. Έχοντας μάθει να χρησιμοποιεί υπολογιστές χάρη στον πατέρα της, η Joan ασχολήθηκε με διάφορους τομείς του κλάδου των υπολογιστών, κάτι που συνεισέφερε στον ενθουσιασμό της για την παραγωγή ενδιαφέροντος, χρήσιμου, και φιλικού προς το χρήστη εκπαιδευτικού υλικού. Η Joan είναι πρόεδρος της εταιρείας Online Training Solutions, Inc. (OTSI) και φανατική οπαδός της τηλεργασίας. Χάρη στη δύναμη του Διαδικτύου και το πάθος της για την τεχνολογία, τα τελευταία 15 χρόνια έχει ζήσει στη Νέα Ζηλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία, και σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ. Έχοντας ανακαλύψει τη χαρά μιας καθημερινής δόσης λιακάδας, η Joan μετακόμισε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας με το σύζυγο της Barry και την κόρη τους Trinity.

Συγγραφέας: Preppernau Joan, Cox Joyce
Μεταφραστής: Συλλογικό έργο, Καρανικολός Κώστας, Φυτσιλή Χρύσα, Σωτηροπούλου Χριστίνα Κ. 1978-
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-461-028-7
Σελίδες: 466
Σχήμα: 23χ19
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Λειτουργικά συστήματα
Σειρές: Βήμα Βήμα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.75 €