Ελάτε να σώσουμε το καστανόδασος!

Περιγραφή
Το καστανόδασος είναι ένα πανέμορφο δάσος με καστανιές, δίπλα στο γραφικό χωριουδάκι της Καστανιάς, στην πλαγιά ενός καταπράσινου βουνού. Κάποια μέρα το δάσος κινδύνεψε να χαθεί και τότε μια παρέα παιδιών με τη βοήθεια όλων των κατοίκων με ζωντάνια και χιούμορ, κατάφεραν να του δώσουν ένα υγιές και αισιόδοξο μέλλον.
Δύο εναλλακτικές θεατρικές προτάσεις της ιστορίας «Ελάτε να σώσουμε το καστανόδασος!», όπου οι συγγραφείς καταφέρνουν έξυπνα και διασκεδαστικά να ενισχύσουν τη ρεαλιστική, διεκδιτική, αγωνιστική άποψη για τη φύση προάγοντας παράλληλα την αυτενέργεια και τη δημιουργικότητα των παιδιών.Η Άννα Συμεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύτηκε στις επιστήμες της αγωγής στο Διδασκαλείο «Δημήτρης Γληνός» και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον κλάδο της σχολικής παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγγραφέας : Συμεωνίδου Άννα
Εικονογράφος : Συμεωνίδου Άννα
Διασκευαστής : Λιάκου Κωνσταντία
Εκδότης : Tsallis
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-89040-7-2
Σελίδες : 29
Σχήμα : 28χ20
Κατηγορίες : Παιδικά θεατρικά έργα, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.