Εκπαίδευση κυνηγόσκυλων

Περιγραφή
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να αποκτήσει ο σκύλος σας ισορροπία, σύνεση και αποτελεσματικότητα. Όλοι οι σκύλοι, είτε πρόκειται για συντροφιάς είτε για κυνηγιού,
πρέπει να εκπαιδευτούν. Πράγματι, αυτό το βιβλίο ασχολείται με τα κυνηγόσκυλα και ο πλούτος των παρατηρήσεων που περιέχει προσαρμόζεται σε όλες τις ράτσες.
Οι συγγραφείς επιμένουν κυρίως σε ένα βασικό σημείο: στην ψυχολογία του σκύλου.
Πρέπει να την καταλάβουμε, να την ελέγξουμε και να την εφαρμόσουμε για μεγαλύτερη
επιτυχία στην εκπαίδευση. Ένας πρακτικός οδηγός και ταυτόχρονα ένα όμορφο άλμπουμ με φωτογραφίες, το συγκεκριμένο βιβλίο θα δώσει απάντηση σε όλα σας τα ερωτήματα
και θα σας ξεναγήσει στον απίστευτο κόσμο των σκύλων.
Ο Μαξ Κάρλι εκτρέφει, εκπαιδεύει και εκγυμνάζει σκύλους από το 1970, στην περιοχή Μουριέ, στις όχθες του ποταμού Ρήνου. Παρ’ όλο που εργάζεται κυρίως με κυνηγόσκυλα και η αγαπημένη του ράτσα είναι το πόιντερ έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και με άλλες ράτσες σκύλων. Αυτός ο σπουδαίος επαγγελματίας υπογράφει μια υπεύθυνη πραγματεία σχετικώς με τη σύγχρονη εκπαίδευση του σκύλου βασισμένη σε απλά και κατανοητά παραδείγματα. Τα εκατομμύρια «μαθητές» που έχει μέχρι τώρα του επιτρέπουν να εκθέσει τις γνώσεις του δημοσίως. Ακόμα δημοσιεύει τακτικά άρθρα σε εξειδικευμένα περιοδικά και εφημερίδες.

Συγγραφέας : Carli Max, Allonneau François – Xavier
Μεταφραστής : Μηλιώνη Αγλαΐα
Φωτογράφος : Simon Serge
Εκδότης : Καρακώτσογλου
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-6611-41-8
Σελίδες : 139
Σχήμα : 29χ23
Κατηγορίες : Σκύλοι

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.05 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.