Εκπαίδευση ενηλίκων

Περιγραφή
Η έκδοση αυτή δεν αποτελεί μόνο ξεχωριστή συμβολή στην ελληνική βιβλιογραφία για την εκπαίδευση ενηλίκων, αλλά προβάλλει και σημαντικές θεωρητικές και ερευνητικές εργασίες. Περιλαμβάνει κείμενα αναφοράς και σηματοδοτεί το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των διεθνών εξελίξεων. Το κάθε κείμενο περιλαμβάνει ένα θεωρητικό μέρος και τα αντίστοιχα εμπειρικά δεδομένα από την Ελλάδα, ενώ γίνονται και αναφορές στις διεθνείς τάσεις. Οι συγγραφείς είναι μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων και το βιβλίο συμπυκνώνει σε μεγάλο βαθμό τις θεωρητικές, ερευνητικές και επαγγελματικές τους διαδρομές.
Ανάμεσα σε άλλα εξετάζονται η κατάσταση της εκπαίδευσης ενηλίκων στη χώρα μας, ο κριτικός στοχασμός στο πεδίο αυτό, οι μέθοδοι και οι εφαρμογές της, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού στο πλαίσιο της εκπαίδευσης ενηλίκων, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι, ενώ γίνεται λόγος και για την αξιολόγηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων και τη διασφάλιση της ποιότητάς τους.

Επιμελητής: Βεργίδης Δημήτρης Κ., Κόκκος Αλέξης
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Καραλής Θανάσης, Καραντινός Δημήτρης, Κόκκος Αλέξης, Λιντζέρης Παρασκευάς, Καλογρίδη Σοφία, Μέγα Γεωργία, Κουλαουζίδης Γιώργος, Μάγος Κώστας, Σιμόπουλος Γιώργος, Δημητρόπουλος Ανδρέας, Λευθεριώτου Πιέρα, Παπαγεωργίου Ήρα, Τσιμπουκλή Άννα, Κορωναίου Αλεξάνδρα, Βεργίδης Δημήτρης Κ., Γιαννακοπούλου Ελένη
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-455-768-8
Σελίδες: 418
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Εκπαίδευση ενηλίκων
Σειρές: Εκπαίδευση Ενηλίκων, Εκπαίδευση Ενηλίκων

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.40 €