Εισαγωγή στο μάρκετινγκ και την έρευνα αγοράς

Περιγραφή
[…] Μέσα σε αυτό το εξελισσόμενο περιβάλλον, η τρίτη έκδοση του βιβλίου «Εισαγωγή στο μάρκετινγκ και την έρευνα αγοράς» αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα, τη γνώση και την ενημέρωση για τα θέματα του Μάρκετινγκ και της Έρευνας Μάρκετινγκ, προς τους πολίτες, τους επαγγελματίες, αλλά κυρίως προς τη νέα γενιά, τους φοιτητές στους οποίους κατεξοχήν απευθύνεται, στα πλαίσια της επισμονικής γνώσης, της εμπειρίας της αγοράς και της ακαδημαϊκής ελευθερίας. Η παρουσίαση των θεμάτων της χρήσης στο Μάρκετινγκ της τεχνολογίας, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του διαδικτύου και της σύγχρονης τεχνογνωσίας και των τεχνικών της στατιστικής στην Έρευνα Μάρκετινγκ και στις νέες μορφές Μάρκετινγκ, είναι από τις βασικές καινοτομίες της νέας έκδοσης, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες και προσδοκίες των φοιτητών και των αναγνωστών γενικότερα. Η τρίτη έκδοση έχει αναμορφωμένη και εκσυγχρονισμένη ύλη και σημαντική αναδιάρθρωση της δομής και της παρουσίασης του βιβλίου. Αναλύονται νέα θέματα όπως: μορφές και πεδία εφαρμογής του Μάρκετινγκ στο χώρο των υπηρεσιών Υγείας, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών με τη σύγχρονη τεχνολογία, το σχεσιακό μάρκετινγκ, το Database Marketing και το CRM, παρακολουθώντας τις νέες τάσεις στην επιστήμη, στην αγορά και τις συνεχώς ανανεούμενες ανάγκες των φοιτητών και των περιγραμμάτων των μαθημάτων Μάρκετινγκ τα οποία χρησιμοποιούν το βιβλίο αυτό ως διδακτικό βοήθημα.
[…] (από τον πρόλογο της 3ης έκδοσης)Ο Πέτρος Τομάρας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙ Αθήνας και έχει διατελέσει Προϊστάμενος του τμήματος. Επίσης είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Roosevelt University, Chicago III. USA, και είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας με θέμα, «Διερεύνηση της ηθικής συμπεριφοράς των καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis».
Έχει διατελέσει Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, Αντιπρόεδρος και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε μεγάλους οργανισμούς και Σύμβουλος σε επιχειρήσεις. Έχει εργαστεί στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Απασχόλησης (ΠΙΕΚΑ), στην Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Ανάπτυξης (ΕΤΒΑ), στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και στις εταιρίες Βιανίλ – Rolco ΑΕ και AC Nielsen Inc.
Έχει υλοποιήσει: Δημοσκοπήσεις και έρευνες αγοράς, αξιολογήσεις προγραμμάτων, οικονομοτεχνικές μελέτες, εισηγήσεις σε επιμορφωτικά σεμινάρια και διδασκαλία σε διάφορους φορείς.

Συγγραφέας : Τομάρας Πέτρος Σ.
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-90674-0-9
Σελίδες : 531
Σχήμα : 28χ21
Κατηγορίες : Μάρκετινγκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 45.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.