Εισαγωγή στην Fortran 90/95/2003

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών Θετικών Επιστημών, των Πολυτεχνικών Σχολών και των Σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών που θέλουν να εντρυφήσουν στις βασικές δομές προγραμματισμού μέσω της γλώσσας προγραμματισμού Fortran 90 και στοιχείων της Fortran 95/2003.
Στη νέα αυτή έκδοση του βιβλίου γίνεται μια εισαγωγή στην πολυπλοκότητα των Αλγορίθμων καθώς και σε βασικές έννοιες της Αριθμητικής Ανάλυσης, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ερεθίσματα στον αναγνώστη για περαιτέρω μελέτη στα γνωστικά αυτά αντικείμενα.
Έχει προστεθεί ένα νέο κεφάλαιο που αναφέρεται στους δείκτες και στην χρήση τους για την δημιουργία δυναμικών δομών δεδομένων ενώ παράλληλα έχει εμπλουτισθεί με πολλά επιπλέον παραδείγματα και άλυτες ασκήσεις.Ο Νικόλαος Καραμπετάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι πτυχιούχος (1985-89) και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (1989-93) του Μαθηματικού Τμήματος του Α.Π.Θ..
Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Αλγεβρικές Μέθοδοι για Ανάλυση, Σύνθεση και Σχεδίαση Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου, Μαθηματική Θεωρία Συστημάτων, Θεωρία Πινάκων.
Είναι μέλος των: α) IFAC Technical Committee on Linear Systems, και β) Vice-Chair στο IEEE Action Group on Symbolic Methods for CACSD.

Συγγραφέας: Καραμπετάκης Νικόλαος
Εκδότης: Ζήτη
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-456-280-0
Σελίδες: 592
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 37.68 €