Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία

Περιγραφή
«Η τρίτη έκδοση αυτού του δημοφιλούς και έγκυρου βιβλίου έχει όλα τα πλεονεκτήματα των προηγουμένων εκδόσεων με πρόσθετο και πολύ ευπρόσδεκτο υλικό. Όπως θα περίμενε κανείς από τους Hewstone και Stroebe, το βιβλίο είναι εξαιρετικό και πραγματικά απολαυστικό ανάγνωσμα».
(John C. Turner, Εθνικό Πανεπιστήμιο Αυστραλίας)
«Ήδη κλασικό στο είδος του, το βιβλίο «Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία» βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο όχι μόνο μέσω νέων κεφαλαίων σε καυτά θέματα (π.χ. η ψυχολογία της υγείας) αλλά και με ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως ερωτήματα εκμάθησης, προηγμένες κατευθυντήριες γραμμές, εξαιρετικά γραφικά και γλωσσάρια. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μίγμα αναγνωστικής απόλαυσης και πνευματικής διέγερσης».
(Fritz Strack, Πανεπιστήμιο του Worzburg)
Η «Εισαγωγή στην κοινωνική ψυχολογία» είναι ένα περιεκτικό και βατό εισαγωγικό κείμενο για φοιτητές της κοινωνικής ψυχολογίας. Το κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο από αναγνωρισμένους ερευνητές που δεν εξηγούν μόνο με σαφήνεια τη θεωρία και την έρευνα στον τομέα τους αλλά καταφέρνουν επίσης να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό τους για τον τομέα αυτό.
Η τρίτη έκδοση διατηρεί δύο ξεχωριστά χαρακτηριστικά που έκαναν τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο επιτυχείς. Πρώτον, το κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο από διακεκριμένους Ευρωπαίους ειδικούς, που κάνουν μια παρουσίαση τεχνογνωσίας των βασικών θέσεων στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αυστραλασία και διεθνώς. Δεύτερον, το υλικό παρουσιάζεται με αρκετές λεπτομέρειες ώστε να προσφέρει στους φοιτητές πραγματική κατανόηση των θεωριών και των ερευνών που καλύπτει, και όχι μια επιφανειακή κάλυψη του χώρου.
Νέοι συγγραφείς -επτά κεφάλαια είναι γραμμένα από ειδικούς που δεν εμφανίζονταν στην
προηγούμενη έκδοση ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια αναθεωρήθηκαν εκτενώς.
Νέο υλικό -τα νέα κεφάλαια συμπεριλαμβάνουν Συνεργασία και Ανταγωνισμός στην Κοινωνική
γη, Ψυχολογία της Υγείας και Οργανωτική Ψυχολογία.
Νέα παρουσίαση -τα νέα παιδαγωγικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σκιαγραφία κεφαλαίου, βασικές έννοιες και ερωτήματα μάθησης.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Graumann Carl F., Archer John, Durkin Kevin, Manstead Antony S. R., Semin Gün R., Fiedler Klaus, Bless Herbert, Scherer Klaus R., Fincham Frank, Hewstone Miles, Bohner Gerd, Bierhoff Hans W., Munnendey Amélie, Otten Sabine, Van Lange Paul A. M., De Dreu Carsten K. W., Buunk Bram, Van Avermaet Eddy, Wilke Henk, Wit Arjaan, Brown Rupert, Stroebe Wolfang, Jonas Klaus, Van Yperen Nico W., Van de Vliert Evert
Μεταφραστής : Συλλογικό έργο, Αμελαδιώτη Αλεξάνδρα, Κουρή Φωτεινή, Μαμαλάκης Γεώργιος, Μπρούμου Μίνα, Πάτση Λαμπρινή
Επιμελητής : Hewstone Miles, Stroebe Wolfang, Γαλάνης Γιώργος Ν.
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-02-2096-4
Σελίδες : 918
Σχήμα : 25χ17
Κατηγορίες : Κοινωνική ψυχολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 31.54 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.