Εγώ δε θα κλάψω

Περιγραφή
Δεκαετία του ’60.
Τα καράβια σαλπάρουν γεμάτα εσωτερικούς μετανάστες, που αφήνουν τη φτώχεια των νησιών για μια μίζερη ζωή στις πόλεις. Μαζί τους και η ηρωίδα -παιδί ακόμα- θα βρεθεί από τα βράχια του νησιού παραδουλεύτρα στην Αθήνα. θα γυρίσει πίσω, για να συνεχίσει να ζει όπως άλλοι αποφάσισαν γι’ αυτήν.
Δεκαετία του ’80.
Τα καράβια καταφτάνουν στα νησιά γεμάτα τουρίστες. Όλα έχουν αλλάξει, μαζί τους κι αυτή. Ψελλίζει αγγλικές λέξεις, σερβίρει πρωινά κι ανακαλύπτει τα κρυφά μυστικά της ζωής της. Μιας ζωής για την οποία τίποτα δεν αποφάσισε η ίδια.
Τίποτα; Λάθος!
Η απόφαση να μην κλάψει, ήταν αποκλειστικά δική της.Η Λιάνα Βραχλιώτη, είναι βιολόγος. Ζει στην Κέρκυρα απ’ όπου κατάγεται. Είναι παντρεμένη και μητέρα της Ζωής και του Βασίλη. Εργάστηκε στην πρόληψη της μεσογειακής αναιμίας και στη μέση εκπαίδευση. Γράφει και σκίζει από παιδί. Σταμάτησε να σκίζει πρόσφατα, όταν το πρώτο της βιβλίο “Μπλε ποδιές άσπρες κορδέλες”, εκδόθηκε το 2003 από τις εκδόσεις “Έψιλον”. Ακολούθησαν τα βιβλία “Εγώ δεν θα κλάψω” (“Γαβριηλίδης”, 2006) και “Ιστορίες γένους θηλυκού” (“Γαβριηλίδης”, 2008).

Συγγραφέας: Βραχλιώτη Λιάνα
Εκδότης: Γαβριηλίδης
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-336-230-1
Σελίδες: 236
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.82 €