Εγχειρίδιο σωστής οργάνωσης και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε νηπιαγωγεία δημοτικά γυμνάσια λύκεια

Περιγραφή
Η μελέτη για τα σχολεία, είναι μικρή αλλά θαυματουργή. Ξυπνά στον γονιό, τον εκπαιδευτικό και το μαθητή, το σεβασμό του ενός για τον άλλο και δίνει λύσεις για τα προβλήματα που μαστίζουν σήμερα την παιδεία & το σαθρό σύστημα. Ασχολείται με το θέμα του σεισμού, την αντιμετώπιση άρρωστων παιδιών, την αντιμετώπιση δύσκολων μαθητών & γονέων, τις εκδρομές κτλ.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια μελέτη χρόνων από τις αδερφές Ανδριώτη, Στέλλα και Αιμιλία, ιδιοκτήτριες ενός πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού, στο Ρέθυμνο. Με την πολυετή εμπειρία τους κατάφεραν να συντάξουν ένα εγχειρίδιο που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για όλους εκείνους που συναναστρέφονται με παιδιά, είτε είναι γονείς, είτε εκπαιδευτικοί.
Βλέπουμε πως συνέχεια τον τελευταίο καιρό γίνονται σεισμοί στην Κρήτη όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσο προετοιμασμένοι είμαστε όμως για έναν μεγαλύτερο; Οι εκπαιδευτικοί πόσο καλά έχουν εκπαιδεύσει τα παιδιά για το πως να αντιδράσουν σε μια τέτοια περίπτωση με ασφάλεια; Οι γονείς, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν;
Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, ως προς την εκπαίδευση και την ασφάλεια των παιδιών, θα βρείτε σε αυτό το πολύτιμο εγχειρίδιο. Είναι υποχρέωση όλων μας να γνωρίζουμε.Η Αιμιλία Ανδριώτη, ζει στο Ρέθυμνο κι είναι περήφανη για την πόλη της. Όλη η δημιουργική πορεία της, αποδεικνύει την αγάπη της για τα παιδιά και τον συνάνθρωπό της. Μαζί με την αδελφή της, Στέλλα Ανδριώτη, είναι ιδιοκτήτριες του παιδικού σταθμού Φτερουγίσματα. Το βιβλίο “Αρπαγή”, αποτελεί το πρώτο της μυθιστόρημα κι είναι σίγουρη, πως θα της αλλάξει τη ζωή. Λατρεύει τα παιδιά της και τα έχει διδάξει την πίστη στα ιδανικά τους, ως την καλύτερη περιουσία τους. Αισθάνεται τυχερή για την οικογένειά της κι ειδικά για τον άντρα της. Ελπίζει ότι θα εκδώσει όλα της τα έργα και θα γίνει διάσημη.

Συγγραφέας: Ανδριώτη Αιμιλία, Ανδριώτη Στέλλα
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 618-81282-1-8
Σελίδες: 40
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Εκπαίδευση (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.00 €