Εγχειρίδιο κινέζικης αστρολογίας

Περιγραφή
Το κινέζικο ωροσκόπιο είναι ένα καλειδοσκόπιο σχέσεων. Καθώς ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, η ευτυχία του βασίζεται στους σωστούς συνδυασμούς. Οι αρμονικές σχέσεις με τους άλλους είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση για να είναι κανείς ευτυχισμένος.
Ανακαλύψτε:
Σε ποιο από τα δώδεκα κινέζικα ζώδια ανήκετε. Ποιος είναι ο ωροσκόπος σας στο κινέζικο ωροσκόπιο.
Πώς τα πέντε διαφορετικά στοιχεία (Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο) επιδρούν στην προσωπικότητά σας.
Τι πρέπει να προσέχετε όσον αφορά την υγεία σας.
Πώς μπορείτε να έχετε μια επιτυχημένη καριέρα.
Ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι και συνεργάτες για σας.
Ποια η σχέση σας με τον έρωτα.
Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σας.
Πόσο ο συνδυασμός του κινέζικου ζωδίου με το δυτικό επηρεάζει το χαρακτήρα σας και σας διαφοροποιεί από τους άλλους.
Ένα εγχειρίδιο για την κινέζικη αστρολογία σε σχέση με τη δυτική, και συγχρόνως ένας λεπτομερής οδηγός διερεύνησης του ανθρώπινου χαρακτήρα και όλων των πιθανών συνδυασμών.
Η Μαίρη Μεταξά Παξινού κατάγεται από την Κεφαλλονιά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αφρική. Σπούδασε Κοινωνιολογία στην Αγγλία και Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση για 10 χρόνια. Έγραψε και παρουσίασε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέματα της μυθολογίας μέσα από το θέατρο και την κίνηση. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Παράθυρο και Women. Έγραψε δύο θεατρικά έργα. Τιμήθηκε με πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό διηγήματος με το διήγημα «Αριάδνη» τον Σεπτέμβριο του 1999. «Ο Παππούς μου και εγώ», «Το αδελφάκι μου και εγώ», «Οι φίλες μου, το περιστέρι και εγώ», «Για το χταπόδι της Αλληλούς».

Συγγραφέας : Μεταξά – Παξινού Μαίρη
Εκδότης : Κέδρος
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-04-2493-4
Σελίδες : 317
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Αστρολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.08 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.