Εγκυκλοπαίδεια αρχαίων Ελλήνων ιατρών – φαρμακοποιών

Περιγραφή
[…] Το βιβλίο αυτό είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης και καταγραφής, με αλφαβητική σειρά, όλων εκείνων που με την αγάπη και τη φροντίδα για την καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων έκαναν τη «χειρωνακτική» τέχνη της ιατρικής, μια επιστήμη που, πατώντας γερά στα αρχαία ελληνικά της θεμέλια εξελίσσεται διαρκώς, μέχρι την τελειότητα.
Στο βιβλίο αυτό αναφέρονται 330 βιογραφίες αρχαίων ελλήνων ιατρών, οι αιώνες που έζησαν, τα επιτεύγματά τους, οι ειδικότητές τους…
(από τον πρόλογο της συγγραφέως)Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Σπούδασε στην Αθήνα και στην Ιταλία. Με τον Ιταλό σύζυγό της έζησαν πολλά χρόνια στη Βραζιλία και την Ιταλία. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μεταφράστρια και συγγραφέας. Είναι παλιό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, από όπου έχει τιμηθεί με το πρώτο «Βραβείο Μυθιστορήματος, Μάρκου Αυγέρη». Έχει ασχοληθεί και ασχολείται με όλα τα είδη του λόγου.

Συγγραφέας : Τσάκου – Κονβερτίνο Τότα
Εκδότης : Πάραλος
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-7221-85-0
Σελίδες : 176
Σχήμα : 25χ17
Κατηγορίες : Ιατρική – Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά , Αρχαία Ελλάδα, Ιατρική, Ελληνική και ρωμαϊκή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 31.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.