Είμαστε τουρίστες!

0
(0)

Περιγραφή
“Ένα από τα όνειρά μου ήταν να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου. Στους περισσότερους ανθρώπους τα όνειρα λήγουν με το τέλος της παιδικής ηλικίας. Μετά γινόμαστε σοβαροί, πολυάσχολοι, ρεαλιστές και τα ξεχνάμε. Χωρίς τα όνειρα, ίσως να μην τα είχα καταφέρει στην ζωή μου. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να σας υπενθυμίσει την αξία τους και για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα δικό μου. Ίσως το πιο σημαντικό: έστω κι ένας να πάρει δύναμη μέσα από τη δική μου ιστορία, αξίζει τον κόπο! Γιατί πολύ απλά, αν είχα εγκαταλείψει τα όνειρα, ίσως να με είχε εγκαταλείψει η ίδια η ζωή”.
Ο Παναγιώτης Μιχαήλ επαγγελματίας γυμναστής δίνει ένα μάθημα “αεροβικής” σε όσους αντέχουν τα δύσκολα! Μετά από μια παραλυσία στην εφηβική ηλικία και σοβαρές περιπέτειες της υγείας του καταθέτει με βιωματική γραφή τις εμπειρίες του. Ένα μεγάλο μάθημα ζωής για τη δύναμη που παίρνει κανείς μέσα από την γυμναστική, το γέλιο, την εσωτερική δύναμη που κρύβουν τα όνειρα, την θετική ενέργεια που πηγάζει από την ελπίδα.
Γιατί όταν δεν ελπίζεις, έχεις προ πολλού πάψει και να ζεις!Ο Παναγιώτης Μιχαήλ, κυπριακής καταγωγής, γεννήθηκε στη Γερμανία το 1967. Αθλητής ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής, είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική. Είναι καθηγητής στη σχολή I.A.F.A. College και εισηγητής σεμιναρίων επαγγελματιών γυμναστών. Αρθρογράφος και ειδικός σε αθλητικά περιοδικά. Από το 1988 έχει εργαστεί σε 60 γυμναστήρια σε όλο το νομό Αττικής και έχει γυμνάσει πάνω από 5000 άτομα! Ιδρυτής του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού φίλων του καρκίνου ‘Μείνε Δυνατός’.

Συγγραφέας: Μιχαήλ Παναγιώτης
Εκδότης: Μελίχρυσος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-88891-9-7
Σελίδες: 432
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Προσωπικές αφηγήσεις, Προσωπικές αφηγήσεις – Μαρτυρίες
Σειρές: Αληθινή Ιστορία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.19 €

Πόσο ενδιαφέρον ήταν αυτό το βιβλίο;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνετε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το βιβλίο.