Διοικητικό δικονομικό δίκαιο Ι

Περιγραφή
Ο πρώτος αυτός τόμος εμπεριέχει τρία μέρη που αφορούν την έννοια και τις διακρίσεις της διοικητικής δικαιοσύνης και της διοικητικής διαφοράς (Μέρος Πρώτο), τις βασικές αρχές οργανώσεως των διοικητικών δικαστηρίων (Μέρος Δεύτερο) και τέλος τους γενικούς δικονομικούς κανόνες και αρχές που εφαρμόζονται για όλα τα ένδικα βοηθήματα και μέσα τόσο της ακυρωτικής δίκης όσο και της δίκης ουσίας (Μέρος Τρίτο).
Ο δεύτερος τόμος θα αφορά τα ένδικα βοηθήματα του διοικητικού δικονομικού δικαίου και την προσωρινή δικαστική προστασία ενώ ο τρίτος την απόδειξη και τα ένδικα μέσα. Σκοπείται η ενοποίηση των τριών τόμων ούτως ώστε το έργο να καταστεί χρηστικότερο.
Το παρόν προορίζεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κατ’ άρθρον ερμηνείας του π.δ. 18/89 και του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας που αφορούν κυρίως δικηγόρους και δικαστές αλλά και να συμβάλει στην εκπαιδευτική διαδικασία που συνιστά πρώτιστο μέλημα του γράφοντος.
Επισκοπήθηκε νομοθεσία και νομολογία μέχρι τέλους του 2011.

Συγγραφέας : Λαζαράτος Πάνος Κ.
Εκδότης : Θέμις
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-9664-05-9
Σελίδες : 470
Κατηγορίες : Διοικητικό δίκαιο, Κώδικας διοικητικής δικονομίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 48.95 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.