Διοίκηση παραγωγής

Περιγραφή
Το εγχειρίδιο αυτό, το οποίο πλέον κυκλοφορεί στη 9η έκδοσή του, προσφέρει με εμπεριστατωμένο τρόπο μια εισαγωγή στον τομέα καθηκόντων της βιομηχανικής διοίκησης παραγωγής, η οποία είναι προσανατολισμένη προς τον στόχο, ενώ παράλληλα διαθέτει και θεωρητική θεμελίωση. Εξετάζει τα πιο σημαντικά προβλήματα προγραμματισμού σχετικά με την οικονομία της παραγωγής και προσφέρει μια επισκόπηση των βασικότερων μεθόδων για την επίλυσή τους.
Στο κείμενο της 9ης έκδοσης του δοκιμασμένου εγχειριδίου για την διοίκηση παραγωγής πραγματοποιήθηκε μια σειρά από συμπληρώσεις και υποβλήθηκε σε πλήρη επεξεργασία και βελτίωση.
Επεκτάθηκαν κυρίως οι ενότητες σχετικά:
με τους δείκτες της οικονομίας,
της παραγωγής,
τον προγραμματισμό της παραγωγικής δυναμικότητας,
την οικονομία των υλικών,
την απόδοση εργασίας,
τον προγραμματισμό παραγωγής,
τον υπολογισμό των προβλέψεων,
τον προγραμματισμό του μεγέθους των παραγωγικών σειρών,
και τον προγραμματισμό της διαδοχικής σειράς.
«Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης καθώς και σε μηχανικούς παραγωγής που βρίσκονται στο βασικό στάδιο των πανεπιστημιακών τους σπουδών.
Επίσης το βιβλίο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως μια εισαγωγή στα συστήματα του προγραμματισμού και της ρύθμισης παραγωγής για συνεργάτες βιομηχανικών επιχειρήσεων στους τομείς παραγωγής, logistic και οικονομίας των υλικών».

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Kiener Stefan, Maier – Scheubeck Nikolas, Obermaier Robert, Weiss Manfred
Μεταφραστής : Σακκά Ανδριάνα
Εκδότης : Προπομπός
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-7860-88-8
Σελίδες : 318
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.48 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.