Διεθνή λογιστικά πρότυπα 2007

Περιγραφή
46 κεφάλαια σε 2.000 σελίδες, με:
. εκτενή παρουσίαση και ανάλυση όλων των ΔΛΠ, ΔΠΧΑ, ΜΕΕ και ΕΕ-ΔΧΑ
. οδηγούς πρακτικής εφαρμογής, εκατοντάδες σχεδιαγράμματα και σχηματικές παραστάσεις για λήψη αποφάσεων (decision trees)
. υποδείγματα γνωστοποιήσεων για όλα τα ΔΛΠ και ΔΠΧΑ από πραγματικές χρηματοοικονομικές καταστάσεις εταιρειών που εφαρμόζουν τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ για πάνω από 25 χρόνια
. περισσότερα από 800 παραδείγματα και εκπαιδευτικές περιπτωσιολογίες (case studies).
. Συμπεριλαμβάνει ειδικό γλωσσάριο και ευρετήριο.Ο Δρ. Χρίστος Βλάχος γεννήθηκε στο χωριό Κλήρου της Κύπρου το 1968. Είναι απόφοιτος του Grammar School Λευκωσίας, του Edinburgh Business School (Heriot Watt University) της Σκωτίας με μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ και του Middlesex University Business School της Αγγλίας με διδακτορικό τίτλο Doctor of Philosophy in Accounting (PhD). Η διδακτορική του διατριβή είχε τίτλο “An Empirical Investigation of the Financial Disclosure Practices of Cypriot and Greek Companies”. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου του Association of Corporate Treasurers – ACT (UK), Fellow του Association of Chartered Certified Accountants – ACCA (UK) και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου – ΣΕΛΚ.
Μετά τις σπουδές του εργάστηκε στο διεθνή λογιστικό/ ελεγκτικό οίκο Coopers & Lybrand (PricewaterhouseCoopers) και το 1990 συνίδρυσε τον επαγγελματικό εκπαιδευτικό οργανισμό Accountancy Tutors Cyprus, ο οποίος το 1994 συγχωνεύτηκε με το Intercollege Κύπρου. Το 1996 ίδρυσε τον πολυεθνικό επαγγελματικό εκπαιδευτικό οργανισμό Globatraining, ο οποίος σε διάστημα 5 χρόνων εξελίχθηκε σε ένα από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή που προσφέρει προγράμματα σπουδών για τους παγκοσμίως καταξιωμένους επαγγελματικούς τίτλους του Association of Chartered Certified Accountants – UK (ACCA), του Chartered Financial Analysts -USA (CFA), του Certified Internal Auditors – USA (CIA), του Institute of Chartered Accountants in England &t Wales (ICAEW), του Chartered Institute of Public Relations – UK (CIPR) κ.λπ. Είναι Πρόεδρος και Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Globaltraining, Διευθυντής Επαγγελματικών Σπουδών και Διοικητικός Σύμβουλος του Intercollege Κύπρου και έχει διατελέσει Διοικητικός Σύμβουλος σε πολλές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.
Έχει διδάξει Λογιστική και Χρηματοοικονομική σε περισσότερες από 10 χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες λογιστές/ελεγκτές στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Έχει συγγράψει 7 βιβλία για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Λογιστική, 5 εκ των οποίων έχουν γίνει Best Sellers.
Ο Χρίστος είναι ο άνθρωπος που το 1996 εισήγαγε το ΑCCΑ στην Ελλάδα, με την ίδρυση του Globaltraining Ελλάδος και την εισαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικών σπουδών για το ΑCCΑ και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Το 2002 προετοίμασε με το Λουκά Λουκά την 1η έκδοση του βιβλίου “Διεθνή λογιστικά πρότυπα”, ενός βιβλίου που χαρακτηρίστηκε “έκδοση σταθμός” για το λογιστικό/ελεγκτικό επάγγελμα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Είναι παντρεμένος με την Αλεξία και έχουν δύο παιδιά, τον Ανδρέα και τον Άνθο.

Συγγραφέας: Βλάχος Χρίστος, Λουκά Λουκάς
Εκδότης: Globaltraining
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-88186-4-8
Σελίδες: 2100
Σχήμα: 24χ18
Κατηγορίες: Λογιστική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 86.16 €