Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα οικονομικά του νοικοκυριού σας

Περιγραφή
Σήμερα η οικονομία του νοικοκυριού -ο οικογενειακός προϋπολογισμός, το εισόδημα, η σύνταξη, η αποταμίευση, η κατανάλωση, η δαπάνη, το χρέος, η επένδυση, η ασφάλεια- στροβιλίζονται στον εξαντλητικό ρυθμό που επιβάλλει η κρίση. Ήρθε η ώρα για όλους μας να αναζητήσουμε ένα χρηματοοικονομικό οικογενειακό σχέδιο που μπορεί να αναβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο.
Ο συγγραφέας συνδυάζει τη θεωρητική ανάλυση με την κατάθεση των εμπειριών μιας πλούσιας σταδιοδρομίας παρέχοντας υποδείγματα οικονομικών σχεδίων και χρήσιμες συμβουλές για λύσεις και εναλλακτικές επιλογές σε κάθε στροφή του ταξιδιού στον θαυμαστό κόσμο των οικονομικών του νοικοκυριού.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του βιβλίου στο www.kritiki.gr/householdeconomics όπου θα βρείτε χρήσιμο υλικό και φύλλα εργασίας για την κατάρτιση του δικού σας οικονομικού σχεδίου.Ο Πέτρος Παπαζαχαρίου κατέχει επιτελική θέση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στον τομέα των επιχειρηματικών πιστοδοτήσεων, την πιστωτική πολιτική, τη διαχείριση κινδύνων πιστωτικού χαρτοφυλακίου, την οργάνωση λειτουργιών, την εκπόνηση διαδικασιών και τη λειτουργική υποστήριξη. Ασχολείται συγχρόνως με την εκπαίδευση-επιμόρφωση στελεχών.

Συγγραφέας: Παπαζαχαρίου Πέτρος
Εκδότης: Κριτική
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-218-739-5
Σελίδες: 468
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Οικονομία , Οικονομία – Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις
Σειρές: Επιστημονική Βιβλιοθήκη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.49 €