Διαχείριση έργων πληροφορικής

Περιγραφή
Το βιβλίο περιλαμβάνει συμβουλές από ειδήμονες για τον προγραμματισμό και την καθοδήγηση επιτυχημένων έργων πληροφορικής με τη βοήθεια του οδηγού PMBOK. Ο συγγραφέας και πιστοποιημένος επαγγελματίας διαχείρισης έργων Joseph Phillips σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας διαχείρισης έργων πληροφορικής και μοιράζεται μαζί σας σημαντικές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έργα που θα μπορείτε να διαχειρίζεστε ομαλά, και να τα παραδίδετε εντός χρονικών ορίων και προϋπολογισμού. Μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, ανακαλύψτε τεχνικές για τον προγραμματισμό ενός έργου, εκμεταλλευθείτε τις διαχειριστικές σας ικανότητες για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα μέλη για την ομάδα σας και ανακαλύψτε τρόπους για να αντεπεξέρχεστε στις απαιτήσεις της διοίκησης. Στην συνέχεια, θα μάθετε πώς να ορίζετε κανάλια επικοινωνίας και ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα και πώς να παρακολουθείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις του έργου. Αυτές οι έννοιες επιδεικνύονται επίσης μέσω συνεντεύξεων με κορυφαίους υπεύθυνους έργων πληροφορικής.
Το συνοδευτικό Cd-rom περιλαμβάνει μια προσομοίωση εξέτασης για την πιστοποίηση IT Project+, η οποία, μαζί με τις πληροφορίες που καλύπτονται στις ενότητες του βιβλίου σχετικά με τις εξετάσεις και μαζί με τις ερωτήσεις και ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου, σας προετοιμάζει για την νέα εξέταση πιστοποίησης CompTIA IT Project+.Ο Joseph Phillips, PMP, IT Project+, είναι ο διευθυντής εκπαίδευσης στην Project Seminars, που είναι μια PMI εγκεκριμένη εταιρεία εκπαίδευσης. Είναι υπεύθυνος έργων και σύμβουλος σε επαγγελματικά έργα, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών, φαρμακευτικών, κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών μεταξύ άλλων. Ο Phillps έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος διαχείρισης έργων σε επιχειρήσεις δημιουργώντας γραφεία έργων, πρότυπα και καλύτερες πρακτικές τυποποίησης.
Στην εκπαίδευση ενηλίκων, ο Phillips έχει διδάξει σε επιχειρήσεις επιτυχημένες μεθοδολογίες διαχείρισης έργων, διαχείριση έργων τεχνολογίας των πληροφοριών, διαχείριση κινδύνων και άλλες σειρές μαθημάτων. Ο Phillips έχει διδάξει επικυρωμένος τεχνικός εκπαιδευτής (Certified Technical Trainer) και έχει διδάξει πάνω από 10.000 επαγγελματίες. Ο Phillips έχει συμμετάσχει ως συγγραφέας ή επιμελητής σε περισσότερα από 30 βιβλία με θέμα την τεχνολογία, την σταδιοδρομία και τη διαχείριση έργων.
Ο Phillips είναι μέλος του Project Management Institute και είναι ενεργός σε τοπικά θέματα διαχείρισης έργων. Έχει μιλήσει για τη διαχείριση έργων, για τις πιστοποιήσεις στην διαχείριση έργων και για τις μεθοδολογίες έργων σε πολλά συνέδρια, σε συναντήσεις PMI και σε διασκέψεις υπαλλήλων. Όταν δεν γράφει, δεν διδάσκει, ή δεν συμβουλεύει ο Phillips βρίσκεται πίσω από μια φωτογραφική μηχανή ή στην άκρη ενός καλαμιού. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον Phillips μέσω του www.projectseminars.com.

Συγγραφέας: Phillips Joseph
Μεταφραστής: Γκλαβά Μαρία
Επιμελητής: Κατσώνης Νικόλαος Δ.
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-512-525-0
Σελίδες: 537
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Διαχείριση έργου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 25.20 €