Διατροφή για υγεία και ζωντάνια

Περιγραφή
Η υγεία σου είναι στα χέρια σου. Δημιουργείς το σώμα σου με την τροφή που βάζεις μέσα του. Η υγεία σου, η ζωτικότητα και η διανοητική σου κατάσταση επηρεάζονται αφάνταστα από την τροφή που τρως.
Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα σημαντικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα υγιές, γεμάτο ζωτικότητα σώμα και διαύγεια νου:
– Τι να τρώτε
– Πότε να τρώτε
– Πώς να τρώτε
– Υγιεινές συνταγές
– Πώς να συνδυάζετε σωστά τις τροφές
– Γιογκική δίαιτα
– Μακροβιοτική δίαιτα
– Πώς επηρεάζεται το μυαλό μας από το φαγητό
– Πώς να φτιάχνετε φύτρα στο σπίτι σας
– Νηστείες για υγεία και θεραπεία
– Οδηγός βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων
– Το αποτέλεσμα της τροφής πάνω στη διανοητική μας κατάσταση
– Ασκήσεις για βελτίωση του πεπτικού και του απεκκριτικού συστήματος
– Πώς να εξαλείψουμε τη δυσκοιλιότητα
– Αυτο-μασάζ για την τόνωση και την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματοςΓεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή. Για μερικά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και πηγών περιλαμβάνοντας τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Σαν αποτέλεσμα άφησε άλλους τρόπους ζωής και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την γραφή βιβλίων, διδασκαλία, σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σαν ομάδες αιμοδοσίας και συμπαράσταση των άπορων, άστεγων και τυφλών. Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6 έτη σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.

Συγγραφέας : Najemy Robert Elias, Γεωργίου Νότα
Εικονογράφος : Άννινος Μιχάλης
Φωτογράφος : Φρατζόλας Φίλιππος
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 1983
ISBN : 960-03-0293-6
Σελίδες : 262
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Διατροφή, Υγεία
Σειρές : Χρήσιμοι Σύμβουλοι

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.10 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.