Διαβάζω και κατανοώ

Περιγραφή
Τα βιβλία της σειράς “Disney – Χαρούμενο Σχολείο – Μαθαίνω με τους αγαπημένους μου ήρωες”, σχεδιασμένα από έμπειρους παιδαγωγούς της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες και στάσεις απαραίτητες για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό εργαλείο για να στηρίξετε το παιδί στα πρώτα του σχολικά βήματα.
Στο βιβλίο Διαβάζω και Κατανοώ: τα παιδιά διαβάζουν για τον Κεραυνό Μακουίν και τους φίλους του (ταινία: Αυτοκίνητα). Mε ευχάριστο τρόπο, αφού παίζουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, μαθαίνουν:
– να διαβάζουν ιστορίες, ποιήματα
– να αναγνωρίζουν τους ήρωες, τα κύρια σημεία μιας ιστορίας
– να παρακολουθούν τη χρονική σειρά των γεγονότων
– να κατανοούν μια ιστορία και να απαντούν σε ερωτήσεις
– να βρίσκουν την αιτία και το αποτέλεσμα των γεγονότων
– να αναδιηγούνται μια ιστορία
Οι δραστηριότητες είναι εξελικτικά δομημένες και σε αυτές αξιοποιούνται τα αυτοκόλλητα με τους ήρωες της Disney. Στο τέλος του βιβλίου προτείνονται πρόσθετες δραστηριότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς στο σπίτι τις ώρες της δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού τους. Επίσης, δίνεται στην εσωτερική του οπισθοφύλλου το πτυχίο που παίρνει το παιδί μόλις ολοκληρώσει τις δραστηριότητες και με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται για την προσπάθειά του.

Μεταφραστής: Χριστοπούλου Ειρήνη
Εκδότης: Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-501-849-7
Σελίδες: 66
Σχήμα: 28χ20
Κατηγορίες: Ελληνική γλώσσα, Νέα – Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης), Εκπαίδευση, Στοιχειώδης – Σπουδή και διδασκαλία
Σειρές: Χαρούμενο Σχολείο, Χαρούμενο Σχολείο: Μαθαίνω με τους Αγαπημένους μου Ήρωες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.55 €