Δημοσιογραφία: τέχνη ή επιστήμη;

Περιγραφή
Η γνώση, οι γνώσεις και οι εμπειρίες του Μιχάλη Στρατάκη, η αμεσότητα και η εγκυρότητα της γραφής του, εγγυώνται την ποιότητα και τη χρησιμότητα αυτού του εγχειριδίου.
Οι νέοι που επέλεξαν τη δημοσιογραφία ως επάγγελμα και ως λειτούργημα πρέπει να μελετήσουν, να κοπιάσουν και να συγκροτηθούν στέρεα και σωστά για ένα έργο δύσκολο, υπέυθυνο αλλά και ευχάριστο.
Οι μαθητές του Μιχάλη Στρατάκη είναι τυχεροί στο δάσκαλο που έχουν. Αν θέλουν, θα μάθουν. Θα μάθουν όσα τους είναι απαραίτητα καθώς και τον τρόπο να μαθαίνουν.
Στέλιος ΠαπαθεμελήςΟ Μιχάλης Εμμ. Στρατάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1951. Σπούδασε νομικά, οικονομικά και δημοσιογραφία. Στη μαχόμενη δημοσιογραφία βρίσκεται από το 1973. Έχει εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης, σχολιογράφος και αρθρογράφος σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, καθώς και ως διευθυντής σύνταξης. Στο Ηλεκτρονικό Τύπο εργάζεται από την πρώτη ημέρα της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης ως διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, ενώ παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Στον εκπαιδευτικό τομέα δραστηριοποιείται από το 1979 ως καθηγητής ιδιωτικών δημοσιογραφικών σχολών και ΙΙΕΚ και από το 2003 ως καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία. Είναι μέλος του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία δημοσιογραφικού και πολιτικού περιεχομένου, ορισμένα εκ των οποίων διδάσκονται σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για τη δράση του έχει τιμηθεί από ξένες κυβερνήσεις και από διάφορους εκκλησιαστικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

Συγγραφέας: Στρατάκης Μιχάλης
Εκδότης: Γερμανός
Έτος έκδοσης: 2001
ISBN:
Σελίδες: 151
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Δημοσιογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.26 €