Δημιουργήστε τα δικά σας ηγετικά στελέχη

Περιγραφή
Η επιτυχία του οργανισμού σας καθορίζεται από έναν παράγοντα: την ποιότητα των ηγετικών στελεχών σας. Ωστόσο, ποτέ η ανάπτυξη πολύ καλών ηγετικών στελεχών δεν παρουσίαζε τόσες δυσκολίες. Σήμερα, βασισμένοι στην εμπειρία τους σε περισσότερους από 1600 οργανισμούς, τρεις πολύ γνωστοί σύμβουλοι ηγεσίας σας δείχνουν με ποιον ακριβώς τρόπο θα εντοπίσετε τους κορυφαίους αυριανούς ηγέτες μέσα στον οργανισμό σας, πώς θα επιταχύνετε την ανάπτυξη και τη χρησιμοποίησή τους και πώς θα μεγιστοποιήσετε την αξία τους για αυτόν.
Το βιβλίο “Δημιουργήστε τα δικά σας ηγετικά στελέχη” είναι περιεκτικό και πρακτικό, καλύπτει κάθε φάση της ανάπτυξης και της διαδοχής στελεχών και εισάγει τεχνικές με μεγάλο αντίκτυπο και χωρίς γραφειοκρατία που φέρνουν αποτελέσματα. Θα ανακαλύψετε τον τρόπο ευθυγράμμισης της ανάπτυξης στελεχών με τη στρατηγική της εταιρείας, θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την ανάθεση βραχυπρόθεσμων έργων, την επαγγελματική προγύμναση και άλλες νέες τεχνικές, ενώ θα διασφαλίσετε την ανάληψη ευθυνών και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.
Τα άκαμπτα, στατικά προγράμματα διαδοχής στελεχών του χθες συνιστούν πλέον ένα βασικό εμπόδιο στην επιτυχία. Το βιβλίο “Δημιουργήστε τα δικά σας ηγετικά στελέχη” εισάγει μία ελαστική, ταχύτατη προσέγγιση που σχεδιάστηκε για τις εταιρείες και την αγορά του αύριο – και σας καταδεικνύει πώς ακριβώς να την εφαρμόσετε από την αρχή μέχρι το τέλος.Πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Development Dimensions International (DDI), μίας πρωτοπωριακής συμβουλευτικής εταιρείας Ανθρωπίνων Πόρων, η οποία ειδικεύεται στον εντοπισμό και στην ανάπτυξη ατόμων με ηγετικές ικανότητες. Ήταν ένας από τους συνιδρυτές της DDI το 1970 και έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο αναφορικά με την αξιολόγηση στελεχών, την ανάπτυξη στελεχών και τη διαχείριση της διαδοχής στελεχών. Σχετικά του άρθρα έχουν δημοσιευθεί στο Fortune, στους Los Angeles Times και σε πολλά άλλα κορυφαία έντυπα.
Ο Byham είναι ένας από τους συγγραφείς του Zapp!TM The Lightning of Empowerment, ενός πρωτοποριακού βιβλίου για την ανάθεση αρμοδιοτήτων, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια αντίτυπα από το 1988 όπου κυκλοφόρησε. Έχει βοηθήσει στη συγγραφή άλλων 18 βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων πολύ σημαντικών βιβλίων για την αποτελεσματικότητα των κέντρων αξιολόγησης ως μέθοδος επιλογής στελεχών και διάγνωσης των αναγκών για ανάπτυξη. Το βιβλίο του με τις μεγαλύτερες πωλήσεις “HeroZTM – Empower Yourself, Your Co-Wor-kers, and Your Company”, περιγάφει αναλυτικά τις τεχνικές για τη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων, τη μέτρηση της προόδου και την αποτελεσματική συνεργασία σε επίπεδο ομάδας.

Συγγραφέας: Byham William C., Smith Audrey B., Paese Mathew J.
Μεταφραστής: Αναγνωστίδου Τριάδα
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-512-479-3
Σελίδες: 376
Σχήμα: 22χ15
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Ηγεσία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 21.84 €