Δεσμώτες

Περιγραφή
Το θέατρο είναι ο καθρέφτης της ζωής, κι αλίμονο αν δεν ήταν!..
Mέσα από την πλοκή ή και την ιστορία του έργου είναι καλό πια να κρατήσουμε όχι το σασπένς αλλά το μήνυμα. Η Ελλάδα σήμερα, δυστυχώς, ξαναβρήκε στα σπλάγχνα της προδότες. Η ελληνική κοινωνία είναι, ή προσπαθούν να την κάνουν, όμηρο-δεσμώτη καταστροφικών πρακτικών και μιας ακραίας -και σίγουρα κόντρα στην κοινωνία- πολιτικής ιδιοτέλειας.
Το έργο αυτό αποτελεί μία κραυγή, αλλά στο βάθος του αποτελεί και μια απόδειξη της δίψας για Ελευθερία, Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Μια δίψα που μοιράζονται όλο και περισσότεροι Έλληνες σήμερα…Ο Γιάννης Βασιλακόπουλος γεννήθηκε στη Γλυφάδα το 1972. Ξεκίνησε από πολύ νέος τη δημοσιογραφική του καριέρα από την τοπική εφημερίδα “Αδέσμευτη Γνώμη Γλυφάδας”, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ. Στη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, τόσο στο Πάντειο, όπου φοιτούσε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού, όσο και στο Southampton Institute of Higher Education της Μ. Βρετανίας όπου σπούδασε ναυτιλιακά, ανέπτυξε πλούσια δράση, φθάνοντας να εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Φοιτητών του Southampton. Εργάστηκε στις εφημερίδες “Ακρόπολη”, “Κυριακάτικο Ελεύθερο”, “Αυριανή”, “Απόφαση”, “Πόλις”, “Οικονομία”.
Ήταν ο πρώτος διευθυντής της πρωινής εφημερίδας “Άνω-Κάτω” και της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Πολιτική Κόντρα”. Εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αντένα, Κανάλι 1, Αθήνα 9,84 και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συγγραφέας: Βασιλακόπουλος Γιάννης
Εκδότης: Βογιατζή – ErmisGraphics
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-7941-07-1
Σελίδες: 80
Σχήμα: 20χ12
Κατηγορίες: Νεοελληνικά θεατρικά έργα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.90 €