Δεν μετανιώνω ξανά!

Περιγραφή
Όλοι θέλουμε να ζούμε μια ζωή χωρίς να μετανιώνουμε. Κάθε φορά που κάνουμε κάτι που θα θέλαμε να μην το έχουμε κάνει -ή δεν κάνουμε κάτι που θα θέλαμε να είχαμε κάνει- ορκιζόμαστε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Πρώτα πρώτα, όμως, γιατί να μετανιώνουμε;
Επειδή γινόμαστε αιχμάλωτοι των συνηθειών και των περιστάσεων, επειδή θεωρούμε τους ανθρώπους της ζωής μας δεδομένους και επειδή δεν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Σταματάμε να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε, γινόμαστε εγωκεντρικοί και επικριτικοί και χάνουμε την επαφή με την εσωτερική καλοσύνη μας. Εμπνευσμένο από μια συζήτηση με έναν μελλοθάνατο φίλο του, το βιβλίο «Δεν μετανιώνω ξανά!» του Marc Muchnik έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να αποφεύγετε αυτές τις παγίδες. Ακόμη και μόνο ένας ή δύο από τους τριάντα τρόπους προς τη μεγαλύτερη ευτυχία και ουσία που παρουσιάζονται εδώ θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας. Οι προτάσεις του Muchnik είναι άμεσες, μελετημένες και εφαρμόζονται εύκολα -συχνά αρκεί απλώς μια αλλαγή της οπτικής γωνίας και μια διαφορετική εικόνα του κόσμου. Κάθε ιστορία βασίζεται σε μια προσωπική ιστορία και στο βιβλίο υπάρχει επίσης και το εργαλείο «Στρατηγικό σχέδιο ‘Δεν μετανιώνω ξανά!’ που θα σας βοηθήσει να διώξετε οριστικά τις τύψεις από τη ζωή σας.O Marc Munchnik είναι ιδρυτής και πρόεδρος της People First Group που ειδικεύεται στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη ομάδων και την παροχή συμβουλών σε θέματα μάνατζμεντ. Διδάσκει επίσης μέσω του διαδικτύου στο Πανεπιστήμιο Capella και έχει γράψει, μαζί με τον Ken Blanchard, το βιβλίο «The Leadrship Pill».

Συγγραφέας : Muchnick Marc
Μεταφραστής : Σεραφείμ Σάκης
Εκδότης : Θέσις
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-7977-65-3
Σελίδες : 132
Σχήμα : 20χ14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.14 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.