Δεν είναι αυτό που νομίζεις: Πιάσε με αν μπορείς

Περιγραφή
Ο Σάββας, ο Βάιος, ο Νίκος και η Ιωάννα, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι που ζουν στην Αθήνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ερμηνεύσουν τον κόσμο και να λύσουν τα προβλήματά τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ό,τι κι αν νομίζουν, το αποτέλεσμα είναι πάντα κάτι άλλο. Το γεγονός ότι τους βολεύει, είναι η δική τους υπερδύναμη.
Τι συμβαίνει όμως όταν ο Σάββας αποφασίζει να επιπλώσει το καινούργιο του σπίτι;Ο Τάσος Ζαφειριάδης γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντιατρική στο ΑΠΘ και ειδικεύτηκε στην ορθοδοντική στο ΕΚΠΑ. Έχουν κυκλοφορήσει τα παρακάτω κόμικ άλμπουμ του: «Οι απίθανες περιπέτειες του Σπιφ και του Σπαφ» (futura, 2005), «Ο κυρ-Κονγκ και άλλες ιστορίες…» (εκδ. Ένατη Διάσταση, 2007), «Intra Muros» (με τον Π. Χριστούλια, εκδ. Ελευθεροτυπία, 2010), «Η Αράχωβα» (με τον Π. Πανταζή, εκδ. Ένατη Διάσταση, 2011) και το «Δεν είναι αυτό που νομίζεις» (με τους Λ. Τσουκνίδα, Π. Πανταζή, εκδ. Jemma Press, 2011). Έχει γράψει επίσης με τον Χρ. Νικολάου την ποιητική συλλογή «Χακί χαϊκού» (εκδ. Φαρφουλάς, 2010).

Συγγραφέας : Ζαφειριάδης Τάσος, Τσουκνίδας Λουκάς
Εικονογράφος : Πανταζής Παναγιώτης
Εκδότης : Jemma Press
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-6732-76-2
Σελίδες : 48
Κατηγορίες : Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.83 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.