Δαμάζοντας τα νήπια

Περιγραφή

Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια, γονείς σε όλο τον κόσμο έχουν σωθεί από το «Δαμάζοντας τα Νήπια», το βιβλίο-θεσμό του Δρ. Γκρην για τη νηπιακή ηλικία. Αναθεωρημένο και ενημερωμένο για τον εικοστό πρώτο αιώνα, το Νο 1 μπεστ-σέλερ προσφέρει φιλικές, πρακτικές συμβουλές για μία ολοκαίνουρια γενιά γονέων. Οι σημερινοί γονείς χρειάζονται συμβουλές περισσότερο παρά ποτέ. Διαθέτουν ολοένα και λιγότερο χρόνο, αλλά πιέζονται να πετύχουν και στη δουλειά και στο σπίτι. Με χιούμορ, που είναι το σήμα κατατεθέν του, και λογική ο Δρ Γκρην απομυθοποιεί τη φροντίδα των παιδιών και ξαναφέρνει τη διασκέδαση στο ρόλο του γονιού. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, ο Δρ Γκρην θα σας βοηθήσει να χαρείτε τη νηπιακή ηλικία. Το καθησυχαστικό του μήνυμα είναι να θυμάστε πως είστε φυσιολογικοί και πως δεν είστε μόνοι. Μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του για: – Πραγματικά αποτελεσματικές λύσεις για προβλήματα ύπνου – Επιτυχημένη αγωγή τουαλέτας – Υγιεινή διατροφή – Χειρισμό των εκρήξεων – Πειθαρχία -πως να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας – Δύσκολα παιδιά – Χειρισμό των κακών συνηθειών των καλών παιδιών – Εργαζόμενους γονείς – Επιβίωση για μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά άλλα

Ο Δρ Κρίστοφερ Γκρην είναι ο διάσημος συγγραφέας των βιβλίων «Δαμάζοντας τα νήπια» και «Τα νήπια έγιναν παιδιά». Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια έχει βοηθήσει γονείς με τις συμβουλές του για τα μωρά, τα νήπια και τα μικρά παιδιά. Παιδίατρος και επίτιμος διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων του Westmead στο Σίντνεϋ, η θρυλική τεχνική ύπνου του Δρα Γκρην χρησιμοποιείται σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας : Green Christopher
Μεταφραστής : Γεωργιάδου Έλενα
Εικονογράφος : Roberts Roger
Επιμελητής : Προδρόμου Ν.
Εκδότης : Πλατύπους
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-88365-1-4
Σελίδες : 356
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Γονείς και παιδιά, Παιδιά – Ανάπτυξη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.20 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.