Δίψα: Μετά το τέλος

Περιγραφή
Η Σίτα, η γοητευτική ηρωίδα που μετράει πέντε χιλιάδες χρόνια στη Γη σε σώμα δεκαεφτάχρονης, ανακαλύπτει πως κατέχει ικανότητες που δεν είχε προηγουμένως, κάτι που τη βοηθάει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και να βοηθήσει τον άμοιρο Τζόελ, που δεν μπορεί ακόμα να χειριστεί τις υπερφυσικές του ικανότητες.
Όταν όμως αντιλαμβάνεται πως ο αντίπαλος της δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Έβολα, τον παρανοϊκό εραστή της κατά τον Μεσαίωνα που είχε χρησιμοποιήσει το αίμα της με σκοπό να κάνει τους θνητούς αθάνατους, καταλαβαίνει ότι πρέπει να υπερβεί τις δυνάμεις της. Και το τίμημα θα αποδειχτεί πολύ ακριβό…
Το τρίτο μέρος αυτής της καλτ σειράς τρόμου είναι μια σκοτεινή ιστορία έντονης δράσης και μυστηρίου με αναφορές σε αλχημιστικές δυνάμεις αλλά και σύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής, που θα ενθουσιάσει τους αναγνώστες.Ο Κρίστοφερ Πάικ γεννήθηκε το 1954. Εχει γράψει μυθιστορήματα τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου, τα οποία έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Προτιμά την ανωνυμία και δε δίνει ποτέ συνεντεύξεις, ενώ κυκλοφορούν ελάχιστες φωτογραφίες του. Εκτός από τη συγγραφή ασχολείται επίσης με την αστρονομία και τις ανατολικές φιλοσοφίες. Ζει στο Λος Άντζελες.

Συγγραφέας : Pike Christopher
Μεταφραστής : Κουμπαρέλη Μπελίκα
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-16-4011-8
Σελίδες : 191
Τόμος : 3
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη, Λογοτεχνία τρόμου
Σειρές : Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους, Μαύρη Σειρά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.03 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.