Γράμματα και αριθμοί

Περιγραφή
Μια μέρα, όλοι μαζί!!!…Γράμματα και αριθμοί,
πήγανε σε μια γιορτή και διασκέδασαν πολύ…
Άρχισαν να ζωγραφίζουν
και γραμμούλες να γεμίζουν…
Τους άρεσε να υπολογίζουν
και τον κόσμο να γνωρίζουν…
Έτσι φτάσαμε κι εμείς, πια, να μάθουμε πολλά
και τον κόσμο όπου ζούμε,
όλοι μας να τον χαρούμε!!!Ο Κωνσταντίνος Δρόσος γεννήθηκε στην Έδεσσα. Από την αρχή των σπουδών του ασχολήθηκε με παιδαγωγικά θέματα καθώς συμμετείχε στη δημιουργία επιστημονικών εγχειριδίων για τις μαθησιακές δυσκολίες και σε παιδαγωγικές έρευνες. Βραβευμένος ποιητής με έπαινο από την Παιδαγωγική Εταιρία Νομού Πέλλας από το 2004. Αριστούχος απόφοιτος της σχολής Λογοθεραπείας Ιωαννίνων. Από το 2005 εργάζεται ως εργαστηριακός επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Ηπείρου, του τμήματος Λογοθεραπείας ως επόπτης κλινικής πρακτικής άσκησης και ως εργαστηριακός υπεύθυνος του μαθήματος Αναπτυξιακές γλωσσικές διαταραχές (2008-2009).
Συμμετείχε στη σειρά «Δημιουργικές δραστηριότητες» για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας καθώς και στη σειρά εκπαιδευτικού θεάτρου «Το δικό μας θέατρο» μουσικοκινητικές παραστάσεις για τα Χριστούγεννα, το Καλοκαίρι και Πολυθεάματα – Γιορτές. Τέλος, συμμετείχε στην σειρά «Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύω τα παλιά», μια σειρά πραγμάτωσης των Λαογραφικών θεμάτων στην τάξη.

Συγγραφέας : Δρόσος Κωνσταντίνος, Κατρά Μαριάννα
Εικονογράφος : Γκέλος Λεωνίδας
Εκδότης : Διάπλους
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-88821-1-7
Σελίδες : 80
Σχήμα : 22χ24
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Αριθμητική – Σπουδή και διδασκαλία (Προσχολική), Γραφή – Σπουδή και διδασκαλία (Προσχολική)
Σειρές : Δημιουργικές Δραστηριότητες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.06 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.