Γλώσσα Α΄ δημοτικού

Περιγραφή
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το πρώτο τεύχος για το γλωσσικό μάθημα της Α΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
Το βιβλίο αυτό έχει επικουρικό, προς το σχολικό εγχειρίδιο, χαρακτήρα για τους μαθητές. Στόχος είναι η διεύρυνση και ο εμπλουτισμός της καθημερινής διδασκαλίας της γλώσσας και η παροχή πρόσθετης δυνατότητας στους μαθητές ώστε να προσεγγίσουν καλύτερα τους μηχανισμούς της ελληνικής γλώσσας. Μέσα από ποικίλες ασκήσεις:
– φωνολογικής επίγνωσης
– γραφής και ανάγνωσης
– λεξιλογικές
– δημιουργικής έκφρασης και φαντασίας τα παιδιά κατακτούν άνετα το βασικό μηχανισμό ανάγνωσης και γραφής παίζοντας, ζωγραφίζοντας, διασκεδάζοντας.
Όλο το υλικό είναι επιλεγμένο ώστε η νέα γνώση να προσφέρεται με ελκυστικό τρόπο στα παιδιά.
Η πλούσια εικονογράφηση αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της διδακτικής διαδικασίας και δεν υπηρετεί απλώς την αισθητική πλευρά του βιβλίου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εργασία μας, απόσταγμα εκπαιδευτικής εμπειρίας χρόνων, θα γίνει χρήσιμο εργαλείο για τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους. (από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Συγγραφέας : Ζαχαρόπουλος Γιάννης, Ζευγίτη Ευγενία, Μακρή Χριστίνα
Εικονογράφος : Καπατσούλια Ναταλία
Υπεύθυνος Σειράς : Γκιώκας Σίνος
Εκδότης : Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-442-340-1
Σελίδες : 197
Τόμος : 1
Σχήμα : 26χ19
Κατηγορίες : Ελληνική γλώσσα, Νέα – Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)
Σειρές : Ελληνική Εκπαίδευση: Δημοτικό, Ελληνική Εκπαίδευση, Δημοτικό

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.71 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.