Γλυκόπικρες νότες

Περιγραφή
Το βιβλίο αποτελείται από τριάντα συνθέσεις που ενορχηστρώνονται σε ένα μοτίβο που εναλλάσσονται τα συστατικά στοιχεία της ίδια της ζωής, που άλλοτε μας μεθά γλυκά και μας παρασέρνει και άλλοτε μας ερεθίζει πικρά και μας καθηλώνει.
Δείγμα γραφής:
Αναμνήσεις
Οι αναμνήσεις μας.
Η γεύση της ζωής μας.
Γλυκόπικρες εμπειρίες.
Είναι ωραίο να ζεις με αυτές.
Να ζεις το σήμερα, όμως,
είναι ακόμα πιο όμορφο.Η Ευφροσύνη Χαντζούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το ορεινό χωριό Σμόκοβο της Καρδίτσας, φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του. Σπούδασε ελληνική φιλολογία και δημοσιογραφία με την οποία ασχολήθηκε αρκετά χρόνια γράφοντας σε εφημερίδες και περιοδικά συνεντεύξεις ηθοποιών και κριτική θεάτρου. Διατηρούσε τη στήλη «Τάδε έφη, Έφη» στην εφημερίδα «Μετρόπολις». Τώρα παρακολουθεί μαθήματα Υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών». Έπαιξε στo θεατρικό έργο «Πειρασμός» του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Γ. Δρίτσα και στο έργο «Περί Έρωτα» του Δ. Μπουγά σε σκηνοθεσία Φ. Καφούσια και Μ. Παππά όπου έγραψε κι ερμήνευσε και δικά της κείμενα.
Το βιβλίο «Γλυκόπικρες νότες» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

Συγγραφέας : Χαντζούλη Ευφροσύνη
Εκδότης : Ιωλκός
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-426-803-1
Σελίδες : 46
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.92 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.