Γκίζα: επίγειος σταθμός ενέργειας

Περιγραφή
Υπήρχε άραγε ένας τεχνολογικά προηγμένος πολιτισμός στην προϊστορική εποχή; Είναι η Πυραμίδα της Γκίζας το απομεινάρι μιας τέτοιας εκπληκτικής τεχνολογίας; Ο συγγραφέας αποδεικνύει πως η Μεγάλη Πυραμίδα ήταν σταθμός παραγωγής ενέργειας, υποστηρίζοντας ότι ήταν η ίδια τεχνολογία την οποία ανακάλυψε ο Νίκολα Τέσλα και ότι είναι η λύση στις δικές μας ενεργειακές ανάγκες.
“Ο Κρις Νταν συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ερευνητών σε αυτό το αντικείμενο. Η έρευνα στην οποία βασίζεται το βιβλίο του είναι εξαιρετική, η παρουσίαση της θέσεώς του εντυπωσιάζει, και δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι, παρά το αμφιλεγόμενο του περιεχομένου και των συμπερασμάτων του, το βιβλίο αυτό θα γίνει κλασικό και θα αποτελεί ορόσημο στον τομέα των ερευνών για τις πυραμίδες. Ο Νταν αξίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό που σίγουρα θα εισπράξει για την επιμονή του, για τη διεξοδικότητα της παρουσίασής του, και πάνω απ’ όλα για τις τολμηρές και πρωτοποριακές ιδέες του”.
(Robert G. Bauval, ο ένας εκ των συγγραφέων του έργου “Το Μήνυμα της Σφίγγας”)Ο Κρίστοφερ Νταν είναι διακεκριμένος μηχανικός και ερευνητής με πείρα άνω των σαράντα πέντε ετών στον τομέα του. Τα τελευταία είκοσι οκτώ χρόνια έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τις αρχαίες τεχνολογίες και κυρίως με την αιγυπτιακή τεχνολογία, μεταξύ αυτών και το πολυσυζητημένο “Προηγμένη
Μηχανική στην Αρχαία Αίγυπτο”, στο αρχαιολογικό περιοδικό Analog. Ζει με τη
γυναίκα του και τα παιδιά του στο Ντάνβιλ του Ιλινόις.

Συγγραφέας: Dunn Christopher
Μεταφραστής: Κόφφα Μαρτίνα
Εκδότης: Ενάλιος
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-536-402-6
Σελίδες: 455
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Πυραμίδες – Ερμηνεία, Παράξενα και θαυμαστά φαινόμενα
Σειρές: Μυστήρια του Κόσμου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.84 €