Για τα μάτια της πριγκίπισσας

Περιγραφή
Πολλούς αιώνες πριν, στην αρχαία Αίγυπτο, οι κίνδυνοι κρύβονταν σε κάθε σκοτεινή γωνιά. Στα θολά νερά του ποταμού παραμόνευαν οι πεινασμένοι κροκόδειλοι, στην πυκνή ζούγκλα ζούσαν άγριες φυλές και οι τάφοι έκλειναν φοβερά μυστικά και τρομακτικές κατάρες. Κατάρες και θανάσιμες παγίδες που μόνο ο νεαρός Πάπυρους μπορεί ν’ αντιμετωπίσει, καθώς τον προστατεύει η κόρη του θεού Σεμπέκ.
Με το μαγικό ξίφος του και με το ασύγκριτο θάρρος του, ο Πάπυρους ταξιδεύει στην καυτή έρημο, αντιμετωπίζει το μίσος των εχθρών του και αγωνίζεται για να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Οι εχθροί του δοξασμένου Φαραώ φυλάκισαν την πριγκίπισσα Τετί-Σερί στο τρομακτικό σκοτάδι μιας σαρκοφάγου και την καταδίκασαν σε αιώνια βασανιστήρια. Τώρα ο Πάπυρους πρέπει να παλέψει για να υπερασπιστεί τη ζωή του, να αποδείξει την πίστη του στους θεούς και στο Φαραώ και να σώσει την πριγκίπισσα Τετί. Η μοναδική ευρηματικότητα, η απίστευτη εξυπνάδα και η απαράμιλλη τόλμη του θα είναι οι οδηγοί του σ’ ένα ταξίδι γεμάτο αγωνία, περιπέτεια και μυστήριο.

Συγγραφέας : Gieter Lucien de
Μεταφραστής : Γαλάτουλα Τατιάνα
Εικονογράφος : Gieter Lucien de
Εκδότης : Modern Times
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-397-665-2
Σελίδες : 48
Σχήμα : 30χ21
Κατηγορίες : Κόμικς
Σειρές : Πάπυρους

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.47 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.