Γιάννα

Περιγραφή
Η Γιάννα εγκαταλείπει το χωριό και τον αγαπημένο της Στέλιο για να γλιτώσει από τον βίαιο πατέρα της. Καταφεύγει στην Αθήνα όπου τη φιλοξενεί η άγνωστη της Αθηνά. Με την καθοδήγηση της ανακαλύπτει τη μεγάλη ζωή αλλά και τον εξευτελισμό.
Η μοίρα την οδηγεί στην αγκαλιά του πάμπλουτου Άλκη. Στο πλάι του γνωρίζει τη χλιδή. Τα πράγματα όμως κάποτε αλλάζουν. Τώρα, εκείνος έχει την ανάγκη της. Ο έρωτας την οδηγεί στη θυσία και σύντομα στην απελπισία.
Ένας γοητευτικός άγνωστος της δίνει το χέρι για ένα νέο ξεκίνημα στην παραμυθένια Αραβία. Στο πρόσωπο του πιστεύει πως βρήκε ξανά τον έρωτα και την ελπίδα. .. Είναι όμως έτσι;
Η ιστορία μιας γυναίκας της «διπλανής πόρτας» που μέσα από τα συντρίμμια της βρίσκει πάντα τη δύναμη να στέκεται όρθια. Μήπως όμως η πραγματική ευτυχία βρίσκεται τελικά τόσο κοντά μας που σπάνια την αναγνωρίζουμε και αντ’ αυτού ψάχνουμε στους μακρινούς ορίζοντες;Ο Πάνος Πρωτοπαπάς γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1947. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε με τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ ως συνιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Jeronimo Groovy». Ποιήματα και πεζά του έχουν δημοσιευθεί στην «Ανθολογία» Αποστολίδη, στα λογοτεχνικά περιοδικά «Ευθύνη», «Πλανόδιον», «Πορφύρας», «Αλεξίσφαιρο», «Δον Κιχώτης» και αλλού. Έχει τιμηθεί με έπαινο στον διαγωνισμό κρατικών βραβείων.

Συγγραφέας : Πρωτοπαπάς Πάνος
Εκδότης : Εμπειρία Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-417-362-6
Σελίδες : 429
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.69 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.