Βright Nights

Περιγραφή
Λαμπερές νύχτες. Εκτυφλωτικά φώια, υπέροχοι άνθρωποι. Κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη, μια εικόνα τέλεια. Επιβλητικές παρουσίες, μικροί θεοί της νύχτας. Τέλεια μουσική, πλάσματα αέρινα. Γυναίκες που κόβουν την ανάσα, που δε θα τις άγγιζες ούτε στα όνειρα σου. Ένας κόσμος φτιαγμένος από όνειρα. Ο κόσμος των clubs των clubbers και των ανθρώπων που κρατάνε την εξουσία της νύχτας στα χέρια τους.
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν διαμορφώσει τις τάσεις στα ελληνικά clubs την περασμένη δεκαετία μας προσφέρει τη ματιά της κλειδαρότρυπας. Ο κώδικας της σιωπής σπάει και ένας insider αποκαλύπτει όλα όσα δε γνωρίζουμε για τον γοητευτικό αλλά και αινιγματικό κόσμο της νύχτας.
Συμφωνίες και άνθρωποι που ακροβατούν ανάμεσα στην επιτυχία και το θάνατο. Ναρκωτικά, εκμετάλλευση, ερασιτεχνική πορνεία. Εξουσία, διαφθορά και σχέσεις σε ελεύθερη πτώση, σε έναν κόσμο που μοιάζει με ζούγκλα. Οι «Υποχθόνιοι» του Κέρουακ στη σύγχρονη νυχτερινή Αθήνα.
Φωτεινές νύχτες. Σκοτεινές αλήθειες.Γεννήθηκε στην Κολωνία της τότε Δυτικής Γερμανίας, μεγάλωσε όμως στη Θεσσαλονίκη. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και τη μουσική δημοσιογραφία σε μικρά έντυπα. Το φθινόπωρο του 1991 προχώρησε στην έκδοση του In Rock, της πρώτης μηνιαίας επιθεώρησης της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Το In Rock ήταν μία από τις πιο σημαντικές εκδόσεις στον ανεξάρτητο Tύπο, καθώς υπήρξε ένα από τα πρώτα free press έντυπα στην Ελλάδα (μετά τον ιστορικό «Εξώστη» και το «Fix Care»), το πρώτο έντυπο που διανεμήθηκε δωρεάν σε πανελλαδικό επίπεδο και το πρώτο μουσικό free press έντυπο. Υπήρξε βασικός συντελεστής στη μεγάλη άνθηση της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο τέλος της δεκαετίας του ’90. Στα τέλη του 2003 προχώρησε στην έκδοση του Hood, με κύριο αντικείμενο την ελληνική χιπ χοπ σκηνή. Διέκοψε την έκδοση και των δύο εντύπων στα τέλη του 2005.
Το καλοκαίρι του 2003 εξέδωσε με επιτυχία το πρώτο του βιβλίο «Το hip hop δεν σταματά – Hip Hop Don’t Stop». Aπό την αρχή της δεκαετίας του ’90 ασχολήθηκε ενεργά με τη διοργάνωση συναυλιών και το μάνατζμεντ μουσικών καλλιτεχνών. Από το 2003 ασχολείται αποκλειστικά με τις δραστηριότητες των Goin’ Through και των καλλιτεχνών που ανήκουν στο ίδιο δισκογραφικό label. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

Συγγραφέας : Τερζίδης Χρήστος
Εκδότης : IntroBooks
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-9516-11-4
Σελίδες : 194
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.84 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.