Βόρεια Αφρική – Χονγκ Κονγκ

Περιγραφή
Νύχτες στην Έρημο
Ο Μαξ Φάλκονερ έβλεπε την Κάιρο σαν ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που τον εξαπάτησε για να έρθει μαζί του στα βάθη της βορειοαφρικανικής ερήμου. Για την Κάιρο αυτό το ταξίδι δεν ήταν ένα καπρίτσιο: από την επιτυχία του εξαρτιόταν το μέλλον του πατέρα της.
Δε σκόπευε όμως να δώσει εξηγήσεις στον ανυπόφορο, αλαζόνα Μαξ! Οι δυο τους τα πήγαιναν σαν το σκύλο με τη γάτα. Ώσπου η έρημος τους ανάγκασε να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Και ύστερα, τους τύλιξε στα δίχτυα της μαγείας της…
Παιχνίδια Δίχως Όρους
Το ταξίδι της Κρίστι στο Χονγκ Κονγκ εξελισσόταν απρόβλεπτα. Και γι’ αυτό έφταιγε ο Μπραντ Σάτκλιφ που, αντί να τον απασχολούν οι επαγγελματικές της ικανότητες, ήθελε να της μάθει να ζει έντονα και να ρισκάρει.
Κι έτσι η Κρίστι άρχισε να κάνει μαζί του πράγματα που, για το συντηρητικό χαρακτήρα της, μέχρι χτες θα ήταν αδιανόητα. Υπήρχαν όμως κάποια όρια που δεν σκόπευε να ξεπεράσει. Όπως το ν’ αφήσει τον γοητευτικό Μπραντ να παίξει με την καρδιά της!

Συγγραφέας : Hart Jessica, Rees Eleanor
Μεταφραστής : Λαϊνά Κλαίρη, Κούλα Χριστίνα – Άννα
Εκδότης : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-620-284-4
Σελίδες : 316
Σχήμα : 18χ12
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αγγλόφωνη πεζογραφία – Συλλογές
Σειρές : Άρλεκιν, Ταξίδια στον Κόσμο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.38 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.