Βρίσκοντας νέα εργασία μετά τα 50

Περιγραφή
Η αναζήτηση εργασίας είναι μια μάχη και ως τέτοια πρέπει να την προσεγγίσετε, εφοδιάζοντας τον εαυτό σας με τα κατάλληλα όπλα προκειμένου να επιτύχετε στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Το βιβλίο “Βρίσκοντας νέα εργασία μετά τα 50” είναι ένας “οδηγός για ανταρτοπόλεμο” που σας παρέχει τα απαιτούμενα ισχυρά μέσα για να κερδίσετε τη θέση εργασίας που θέλετε. Εάν είστε 50 ή 60 ετών, η αγορά εργασίας είναι πεδίο μάχης, ανεξάρτητα από τα προσόντα ή την εμπειρία σας. Οι “ψημένοι” στη μάχη βετεράνοι αναφέρουν ότι αγνοήθηκε επανειλημμένα η υποψηφιότητά τους για θέσεις για τις οποίες ήταν αδιαμφισβήτητα κατάλληλοι. Καλύτερα να είναι γεμάτο το οπλοστάσιό σας προτού ριχτείτε στη μάχη.
Το βιβλίο αυτό, γεμάτο πληροφορίες σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την απόκτηση δεξιοτήτων, σας δείχνει πώς μπορείτε να επιτύχετε.
Πώς μπορείτε να βγείτε νικητές.Η Jeannette Woodward είναι ιδρύτρια και διευθύντρια του Wind River Nonprofit and Educational Consulting Group. Πριν γίνει σύμβουλος, η Jeannette Woodward απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο, ενώ ήταν διευθύντρια βιβλιοθήκης με μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά εργασίας.

Συγγραφέας: Woodward Jeannette
Μεταφραστής: Διακάκη Δωροθέα
Εκδότης: Κέρκυρα – Economia Publishing
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-8386-68-3
Σελίδες: 247
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Εργασία, Βιογραφικά σημειώματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.26 €