Βράχος

Περιγραφή
[…] Όταν η μπανιέρα της γκρεμίζεται στο υπόγειο, η Κλέα, αποκομμένη από τη ζωή της Νέας Υόρκης, ξένο σώμα σ’ αυτή την αλλόκοτη μικρή πόλη, θ’ αρχίσει να βλέπει καθαρότερα ποια είναι και τι κάνει. Και κάποια στιγμή θα καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τις καλοστημένες φωτογραφίες της και τι σημαίνει η πολύπλοκη σχέση της με την καλύτερή της φίλη, την Έλεν.Η Λίζα Άλθερ γεννήθηκε στο Τένεση το 1944 και σπούδασε στη Μασαχουσέτη. Έζησε στη Νέα Υόρκη, το Καίημπριτζ της Μασαχουσέτης και το Σινσινάτι του Οχάιο, και τώρα μένει στο Βερμόντ, αν και πάντα διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Νότο και πιστεύει πως ανήκει στη δική του συγγραφική παράδοση.
Τα βιβλία της («Σε στενό οικογενειακό κύκλο», «Αμαρτίες γονέων») έχουν γίνει μπεστ-σέλερ κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Η Ντόρις Λέσινγκ έχει μιλήσει για ένα «μεγάλο, πηγαίο ταλέντο» και το New York Times Review την έχει αποκαλέσει «κωμική ιδιοφυΐα».

Συγγραφέας : Alther Lisa
Μεταφραστής : Πορπόρη Ελισάβετ
Εκδότης : Γράμματα
Έτος έκδοσης : 1996
ISBN : 960-329-245-1
Σελίδες : 415
Σχήμα : 21χ12
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.44 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.