Βιομηχανικά κράματα

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να δώσει μια σφαιρική και λεπτομερή κάλυψη σε μερικά από τα πιο σημαντικά βιομηχανικά κράματα της σημερινής τεχνολογίας.
Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές πολυτεχνικών τμημάτων, τμημάτων επιστήμης και τεχνολογίας υλικών και σπουδαστές συναφών πεδίων. Ακόμη, απευθύνεται σε μηχανικούς που απασχολούνται σε σχετικούς βιομηχανικούς κλάδους, όπως η μεταλλουργική βιομηχανία, η αεροδιαστημική βιομηχανία, η κατασκευαστική βιομηχανία και ο μηχανουργικός τομέας.[…]
Η Αγγελική Λεκάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεταλλουργών Μηχανικών του ΕΜΠ και κάτοχος διδακτορικού στη χημική μεταλλουργία, από το Τμήμα Μηχανικών Υλικών του Πανεπιστημίου Swansea της Μ. Βρετανίας.
Έχει εκπονήσει μεταδιδακτορική έρευνα στη “Διάβρωση των σύνθετων υλικών” στο Κέντρο Διάβρωσης και Προστασίας του Πανεπιστημίου UMIST καθώς και τις σύνθετες επικαλύψεις με RF-magnetron sputtering, στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού, Κατασκευής και Διάθεσης του Πανεπιστημίου Salford, της Μ. Βρετανίας.
Έχει διατελέσει στέλεχος των εταιρειών ΕΒΕΤΑΜ και S&B Βιομηχανικά Ορυκτά. Από το 2002 είναι επίκουρος καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συγγραφέας: Λεκάτου Αγγελική
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-7530-62-4
Σελίδες: 430
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Βιομηχανία, Μέταλλα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.68 €