Βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού

Περιγραφή
Με χαρά σας παρουσιάζουμε την έκδοση των πρακτικών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βιολογικής Γεωργίας το οποίο είχε ως αντικείμενό του τη βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού. Περιλαμβάνει τα πλήρη κείμενα ή τις περιλήψεις των εισηγήσεων που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, το οποίο οργάνωσε η ΔΗΩ, στην Τρίπολη, από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 1996.
– Από την οργανική λίπανση και τις μεθόδους φυτοπροστασίας έως τη διάθεση του προϊόντος, η συγκεκριμένη έκδοση υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, προσδίδει βαρύτητα στην πρακτική εφαρμογή, στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο βιοκαλλιεργητής.
– Κείμενα από Έλληνες και ξένους επιστήμονες, αλλά και συμπεράσματα από βιοκαλλιεργητές, συνοδεύονται από σχεδιαγράμματα και πίνακες, όταν είναι απαραίτητο, και υποστηρίζονται από τη σχετική βιβλιογραφία για το σχολαστικό μελετητή.
– Η «βιολογική καλλιέργεια του αμπελιού» αποτελεί το απαραίτητο γνωστικό εφόδιο για κάθε, εν δράσει ή υποψήφιο, βιοκαλλιεργητή του αμπελιού, αφού αναφέρεται με τρόπο κατανοητό και συνοπτικό, σε όλα τα θέματα που αφορούν τη βιολογική αμπελουργία.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Εισηγητής : Σγούρος Σπύρος, Κουλουρούδης Μιχάλης, Φούντης Φ., Μάρκου Χ., Rousseau J., Σιμώνης Ασ. Δ., Σετάτος Ε. Β., Σιδηράς Νικόλαος Κ., Βαβουλίδου Ε., Μπιλάλης Δ., Αγγελόπουλος Κ., Καμπουράκης Ε. Μ., Βασιλείου Α., Σπινθηροπούλου Χαρά, Μπούρμπος Ευάγγελος, Σκουντριδάκης Μιχάλης, Μιχελάκης Σ. Ε., Κουλιζάκης Μ., Κούσουλας Κ., Δεσύλλας Μ., Van Elzakker B., Μανωλόπουλος Ιωάννης Β., Κάνταρος Ηλίας, Δημητριάδης Δημήτρης βιοκαλλιεργητής, Γρηγοράκης Χρήστος, κ.ά.
Εκδότης : ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων
Έτος έκδοσης : 1996
ISBN : 960-85961-1-4
Σελίδες : 221
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Αμπελουργία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.15 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.