Βιολογία Γ΄ ενιαίου λυκείου

Περιγραφή
Η δυναμική της Βιολογίας, είτε ως εξελισσόμενη επιστήμη είτε ως παιδαγωγική αξία, γίνεται φανερή και από την αποδοχή της ως μάθημα από τους μαθητές. Με αφορμή το γεγονός αυτό, οι συγγραφείς του βιβλίου προσπάθησαν με το σύγγραμμα αυτό να βοηθήσουν το μαθητή της Γ’ λυκείου αφενός να εμπεδώσει καλύτερα τις έννοιες και τα αντικείμενα της Βιολογίας και αφετέρου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια, που πραγματεύεται κάθε ενότητα και κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά, έτσι ώστε ο μαθητής να ταξινομήσει όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά τις γνώσεις του.
Παράλληλα, υπάρχουν πλήθος ερωτήσεων όλων των τύπων (πολλαπλής επιλογής, σωστού-λάθους, αντιστοίχισης, διαγραφής του λάθους) και ερωτήσεων ανάπτυξης διαφορετικών βαθμών δυσκολίας (τύπου Α και Β), ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον πανελλήνιο διαγωνισμό. Τον ίδιο στόχο εξυπηρετούν και οι λέξεις-κλειδιά, τα σχεδιαγράμματα, οι διαφορές των όρων, οι πίνακες και τα διαγωνίσματα που υπάρχουν σε κάθε ενότητα.

Συγγραφέας: Ηλιάδης Βαγγέλης, Οικονόμου Θωμάς
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-19-0325-9
Σελίδες: 224
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Βιολογία – Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)
Σειρές: Ελληνική Εκπαίδευση: Ενιαίο Λύκειο, Θετικές Επιστήμες: Βιολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.24 €