Βενετία

Περιγραφή
Θέλετε να ανακαλύψετε τη Βενετία. Πώς όμως θα μπορέσετε να διακρίνετε και να επιλέξετε τα καλύτερά της από τα απλώς μέτρια ή τα λιγότερο καλά;
Ανατρέξτε στον Οδηγό Σπιράλ της Βενετίας. Σ’ αυτό τον οδηγό θα βρείτε τα σημαντικότερα που έχει να σας προσφέρει η πόλη, συγκεντρωμένα σε τέλεια οργανωμένες και προγραμματισμένες ημερήσιες διαδρομές. Θα βρείτε επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψετε: τι να δείτε, πώς να το δείτε και πώς θα φτάσετε εκεί πριν από τους άλλους. Απλώς ανοίξτε τον οδηγό, ακολουθήστε τις οδηγίες μας και αξιοποιείστε έτσι το χρόνο που διαθέτετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θέλουμε κι εμείς το ταξίδι σας στη Βενετία να σας μείνει αξέχαστο. Γι’ αυτό αναθέσαμε σε ειδικούς συγγραφείς να σας προτείνουν τα εκλεκτότερα μέρη όπου μπορείτε να φάτε, να πιείτε το ποτό σας, να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε.
Και μην ξεχνάτε ότι κάθε ταξίδι προσφέρει -ή θα έπρεπε να προσφέρει- νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ενότητα του οδηγού με τίτλο Περιοδικό περιέχει άρθρα που θα σας δείξουν και την αθέατη πλευρά της “Γαληνοτάτης”.Η Sally Roy είναι Σκωτσέζα ταξιδιωτική συγγραφέας που έχει συγγράψει ή έχει συνεργαστεί σε ποικίλους ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Ιταλία. Έχει λάβει μέρος της μόρφωσής της στη Ρώμη και περνά τρεις μήνες το χρόνο στην Ιταλία. Έχει πάθος με τη Βενετία από την πρώτη της κιόλας επίσκεψη εκεί, μόλις στην ηλικία των 17, όπου έφτασε με στυλ μέσα σε μία γόνδολα.

Συγγραφέας: Roy Sally, Capalbo Carla
Μεταφραστής: Κανταρά Αργυρώ
Επιμελητής: Μπινοπούλου Ευδοξία
Εκδότης: Leadercom
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-8218-06-3
Σελίδες: 206
Σχήμα: 21χ12
Κατηγορίες: Ιταλία – Ταξιδιωτικοί οδηγοί

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €