Βασικός οδηγός για προστασία και ασφάλεια στο σπίτι

Περιγραφή
Αυτός ο έγχρωμος εικονογραφημένος οδηγός για να ζούμε μέσα σε ένα ασφαλές σπίτι είναι ένα απαραίτητο βιβλίο. Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, ας μάθουμε λοιπόν να το κάνουμε ασφαλέστερο ακολουθώντας τις εικονογραφημένες οδηγίες αυτού του οδηγού.
Από τις βλάβες του θερμοσίφωνα μέχρι τις προετοιμασίες για σεισμό, κάθε σενάριο περιλαμβάνει συμβουλές για επισκευές και βελτιώσεις. Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για να κάνουμε το σπίτι ασφαλές για τα παιδιά, να ελέγξουμε και να εξαλείψουμε εστίες περιβαλλοντικής ρύπανσης, όπως ο αμίαντος, και να προστατεύσουμε το σπίτι μας από ανεπιθύμητους εισβολείς.
Μαθαίνουμε απλούς τρόπους για να φτιάξουμε μπανιέρα για τους ηλικιωμένους, πώς να αποφεύγουμε τον κίνδυνο δηλητηρίασης και πώς να αντιμετωπίζουμε τα εγκαύματα. Μαθαίνουμε πώς να προλαμβάνουμε πυρκαγιές που οφείλονται σε ελαττωματικά φωτιστικά, στεγνωτήρια ρούχων και κεριά και ελαχιστοποιούμε την πιθανή ζημιά τοποθετώντας με σωστό τρόπο ανιχνευτές καπνού και πυροσβεστήρες. Μαθαίνουμε πώς να λύνουνε τα ηλεκτρολογικά, τα υδραυλικά και τα προβλήματα θέρμανσης και ξέρουμε τι να κάνουμε σε περίπτωση φυσικής καταστροφής.
Η προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς σας γίνεται πολύ πιο εύκολη με τη χρήση αυτού του ουσιαστικού και περιεκτικού οδηγού.

Συγγραφέας : Becker Nancy J.
Μεταφραστής : Αθανασοπούλου Μυρτώ
Εκδότης : Lector
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-6621-29-4
Σελίδες : 160
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Οικιακή οικονομία, Ασφάλεια
Σειρές : Maxi Guide

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.09 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.