Βασική χρήση και προγραμματισμός του Matlab 7

Περιγραφή
Το Matlab πρωτοεμφανίστηκε πριν μια εικοσαετία και από τότε άρχισε να κατακτά τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο. Η συνεχής ανάπτυξη του Matlab και οι δυνατότητες που προσφέρει στις τελευταίες εκδόσεις, το έχουν κάνει δημοφιλές σε κάθε επίπεδο, από τον σπουδαστή και τον καθηγητή, έως τον μηχανικό, τον ερευνητή και γενικά κάθε επιστήμονα.
Σήμερα διδάσκεται στις περισσότερες σχολές θετικών επιστημών και συμπληρώνει ή αντικαθιστά τη διδασκαλία των γλωσσών προγραμματισμού. Η γνώση του Matlab αποτελεί στις μέρες μας ένα πανίσχυρο εφόδιο καθώς θεωρείται ότι είναι η πιο κοινή και συμβατή πλατφόρμα ανάπτυξης επιστημονικών εφαρμογών παγκοσμίως.
Το βιβλίο περιέχει CD και καλύπτει τις εκδόσεις: 7.x, R2007, R2008 κ.λπΟ Δρ. Βασίλειος Χ. Μούσας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Διδάκτορας Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Brunel σε Data Communications και εξειδίκευση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε Νευρωνικά Δίκτυα και Προσαρμοστικά Συστήματα, καθώς επίσης και διάφορες Πιστοποιήσεις των εταιρειών Cisco, Sun, κ.ά. σε Δικτυακά Συστήματα. Έχει εργαστεί σαν Ερευνητής Μηχανικός σε πολλά Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα Ελληνικών εταιρειών & Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, και έχει διατελέσει Διαχειριστής δικτύου & συστημάτων του ΤΕΙ Αθήνας και εργαστηριακός συνεργάτης των τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής όπου έχει διδάξει πληθώρα θεμάτων σχετικά με Δίκτυα Η/Υ, Ασφάλεια Η/Υ και Γλώσσες Προγραμματισμού. Υπήρξε υπότροφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Κέντρο JRC-Ispra όπου εργάστηκε σε θέματα Αξιοπιστίας Κατασκευών και Ελέγχου Υλικών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα & σχεδίαση Προσαρμοστικών Αλγορίθμων Πολύ-Μοντελικού Διαμελισμού και την εφαρμογή τους σε προβλήματα βελτιστοποίησης, αξιοπιστίας υλικών, εκτίμησης, ταυτοποίησης και έγκαιρης πρόβλεψης της κατάστασης ενός συστήματος, και έχει πάνω από 30 σχετικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά και συνέδρια. Από το 2005 είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας.

Συγγραφέας : Μούσας Βασίλειος Χ.
Εκδότης : Ίων
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-411-671-1
Σελίδες : 208
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.10 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.